Lindsay Lohan derék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új őrület hódít a sztárok körében: a deréktréner hetekig tartó viselésével állítólag centiket karcsúsodik a derék. Kim Kardashian mellett most már Lindsay Lohan is nagy rajongó lett. 

,,Épp most érkezett meg a deréktrénerem" - írta ki a minap közösségi oldalára Lindsay Lohan, a szöveghez pedig egy olyan fotót posztolt, amin eszméletlenül vékony a dereka. A kommentelők persze rögtön Photoshoppal gyanusították, ám a színésznőnél elvileg erről szó sincs: csupán deréktrénert visel.

Forrás: Facebook/Lindsaylohan

A fűzős fogyásnak egyébként a legnagyobb rajongója Kim Kardashian, aki jó ideje alkalmazza már a deréktrénert: hatására állítólag lényegesen kevesebbet eszik, és edzés közben erőteljesebb a fogyás. De vigyázat - ez az új őrület egyáltalán nem egészséges! Károsan hat ugyanis a belső szervek épségére, és nehezíti a levegővételt is.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Sztárdiéták helyett végezz otthon derékgyakorlatokat!

Korábban már mutattunk néhány olyan otthon is végezhető gyakorlatot, amiktől karcsúbb és tónusosabb lesz a derekad. Ha van kedved őket kipróbálni, kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.