Nehéz helyzetbe került Ördög Nóra

Forrás: Tv2 -
rekedtség Dr. Life hang Ördög Nóra Ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű dolga a szép műsorvezetőnek Az ének iskolája legutóbbi felvételén. Nóra ugyanis lebetegedett, és végig küzdött azért, hogy hiba nélkül vezesse le a műsort. 

A műsorvezető rekedt hanggal vezette végig a TV2 műsorát, ami nem kis nehézséget okozott számára a forgatáson.

"Némi nehézségeink akadtak a legutóbbi felvételen, mert elment a hangom. Ez pedig némiképp problémás műsorvezetőként. Szerencsére fennakadást nem okozott, egyszer fordult elő, hogy egy fél mondatot meg kellett ismételnünk, de végig arra koncentráltam, hogy ne csússzon miattam a felvétel" – mesélt a Borsnak a nehéz forgatási napról Nóra.

Forrás: Tv2

Az ének iskolája igazgatónője azt is elmondta, hogy ment el a hangja:
"A gyerekekkel kezdődött, aztán végigsöpört mindenkin a betegség, így hozzám is elért. Nem voltam rosszul, lázam sem volt, de pont a hangszálaimra húzódott rá a megfázás. Szerencsére nem sűrűn dőlök ki, de most pont rosszkor jött, az én munkám ugyanis nem olyan, hogy csak betelefonálok: most nem tudok bemenni."

Ördög Nórán az egész stáb próbált segíteni, és mint kiderült, a forgatáson mindig jelen van egy orvos. Ő vizsgálta meg a műsorvezetőt, és még gyógyszereket is adott neki. A többiek pedig jó tanácsokkal látták el őt, hiszen színpadi emberek lévén mindenkinek megvan a saját bevált módszere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.