Férje halálos betegsége adott értelmet Céline Dion legnagyobb slágerének

Forrás: AFP/John Shearer -
Titanic sajtótájékoztató betegség Las Vegas sláger művészet Céline Dion éneklés dalszöveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy férje újra torokrákkal küzd, az énekesnő nem állt színpadra. Tavaly augusztus óta most először lépett fel Les Vegasban, előtte pedig sajtótájékoztatót tartott.

A híresség, aki egy korábbi televíziós interjúban el is sírta magát, férje állapotáról vallott, és arról, hogyan értelmezte át mindez a saját művészetét.

Forrás: AFP/John Shearer

Célin Dion legnagyobb slágere, a My Heart Will Go On, ami a Titanic zenéje volt, teljesen új értelmet nyert az énekesnő számára. „A dalszöveg teljesen új megvilágításba került ebben a helyzetben. Sokszor énekeltem már, de most hirtelen értelme lett. Számomra egy egészen új dallá vált” - nyilatkozta.

Céline Dion: "A karjaimban akar meghalni a férjem"

Tavaly tárták a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő férje, René Angelil újra torokrákkal küzd. Céline Dion egy amerikai magazinnak vallott az elmúlt időszak nehézségeiről. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.