Nincs kómában Harangozó Teri

Forrás: MTI -
kóma Harangozó Teri család kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnyugtató hírt adott a népszerű magyar énekesnő állapotáról egy rokona.

Jobban van Harangozó Teri, ám egyelőre még nem tudni, mikor engedik ki a kórházból - mondta el a Borsnak az énekesnő egyik hozzátartozója.

Forrás: MTI
Negyvenkét év kóma után meghalt a megerőszakolt nővérhttp://www.life.hu/news/20150518-negyvenket-ev-koma-utan-meghalt-a-megeroszakolt-nover.htmlNegyvenkét év kóma után meghalt az az indiai nővér, aki agykárosodást szenvedett, miután megerőszakolták kórházi munkája közben.NewsThinkstockAradszky László nagyon izgul Harangozó Teriérthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-aradszky-laszlo-nagyon-izgul-harangozo-teriert.htmlAradszky László évtizedek óta Harangozó Teri legjobb barátja. Az énekes nem érti, miért titkolózik Terike családja.TV + SztárokOrigoKóma után - egy 24 éves fiú igaz történetehttp://www.life.hu/drlife/20140619-koma-utan-gyogyul-az-autobalesetben-agyserult-fiu.htmlMichael Schumacher kóma utáni rehabilitációs esélyei irányítják a figyelmet azokra a hétköznapi emberekre, akik bár nem kaptak és nem kapnak reflektorfényt, de éppoly keserves küzdelmet folytatnak a gyógyulásért, mint a milliók által szeretett és tisztelt Forma-1-es pilóta. Dr. Life--Rossz minőségű mellimplantátum súlyosbíthatta Harangozó Teri állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20150903-rossz-minosegu-mellimplantatum-sulyosbithatta-harangozo-teri-allapotat.htmlNehézlégzéssel és mellkasi fájdalommal került kórházba Harangozó Teri. Megműtötték, azóta azonban - legalábbis a sajtóhírek szerint - kómában van. Egy barátnője szerint a rossz minőségű mellimplantátum okozta vagy súlyosbította a rosszulléteket.Dr. LifeOrigoSokkos állapotban szállították kórházba Kelemen Henriettáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-kelemen-henriettat-a-miss-universe-hungary-tavalyi-gyozteset-sokkos-allapotban-szallitottak-korhazba.htmlKedden korán reggel karambolozott a Miss Universe Hungary tavalyi győztese, akit sokkos állapotban szállítottak korházba.TV + SztárokOrigoÚjra műteni kell Harangozó Terithttp://www.life.hu/drlife/20150827-harangozo-teri-enekesno-szivrohamat-kovetoen-jobban-van-de-egy-mutet-meg-var-ra.htmlAz ismert énekesnőt pénteken szállították kórházba szívinfarktussal, most pedig műtétre vár.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.