Rossz minőségű mellimplantátum súlyosbíthatta Harangozó Teri állapotát

Forrás: MTI -
kóma Harangozó Teri mellimplantátum kórház
Nehézlégzéssel és mellkasi fájdalommal került kórházba Harangozó Teri. Megműtötték, azóta azonban - legalábbis a sajtóhírek szerint - kómában van. Egy barátnője szerint a rossz minőségű mellimplantátum okozta vagy súlyosbította a rosszulléteket.

"Az első sztárok között volt, akin külföldön még az 1970-es években mellnagyobbító műtétet végeztek. Mindenki tudott róla, csak nem volt téma. Régen nem volt ilyen fejlett a technika és más implantátumokat használtak., veszélyeseket. Nem tudom, hányszor járt orvosnál, változott néhányszor a dekoltázsa, de az utóbbi hónapokban megrepedt az implantátum. Már meg volt a kivétel időpontja, amikor rosszul lett" - mondta a Harangozó Teri egyik barátnője a Borsnak. A lap információi szerint most eltávolították a sérült implantátumot is.

Forrás: MTI

Balesetet szenvedett Bangó Margithttp://www.life.hu/drlife/20150903-balesetet-szenvedett-bango-margit.htmlLecsófesztiválra igyekezett, amikor az őket szállító jármű hátulról belerohant egy kamionba.Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.huPacemakert kapott Terry Blackhttp://www.life.hu/drlife/20150815-terry-black-transzvesztita-eloado-rakbeteg-volt-most-pacemakert-kapott-szivbetegsege-miatt.htmlA transzvesztita előadó évek óta súlyos betegségekkel küzd, állítja: csupán gyermekei tartják benne a lelket. Dr. Life--Val Kilmer súlyos beteg: gégerákkal műthették a színészthttp://www.life.hu/drlife/20150814-val-kilmer-sulyos-beteg-lapinformaciok-szerint-gegerakkal-mutottek.htmlA Batman sztárja állítja, hogy jól van. Dr. Life--Rékasi Károly moziba menthttp://www.life.hu/drlife/20150807-rekasi-karoly-moziba-ment-rengeteget-javult-az-allapota.htmlSúlyos motorbalesete után rohamléptekben javul Rékasi Károly. Lassan elhisszük, hogy amikor a Barátok közt forgatásai újra elindulnak, ő újra ott lesz. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huFriss! Megszólalt a Rékasi-baleset szemtanúja - Így stabilizálták a színész állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20150630-megszolalt-a-rekasi-baleset-szemtanuja.htmlAhogy a Life.hu is megírta, kedden délután súlyos baleset érte Rékasi Károlyt. A színészt azonnal a Honvéd Kórház sürgősségi osztályára szállították. A család kérésére sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény nem ad ki bővebb információt Rékasi állapotáról. Dr. Life--Mentőt hívott feleségének Damu Roland - "Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat"http://www.life.hu/drlife/20150702-mentot-hivott-felesegenek-damu-roland.htmlA pánikba esett színésznek többször is tárcsáznia kellett a számot. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.