Kis híján öngyilkos lett a ritka bőrbetegséggel küzdő lány

bőrbetegség bántás öngyilkos lány öngyilkosság csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mui Thomas a Harlequin ichthyosis nevű rendellenessége miatt lett állandó céltáblája osztálytársai folyamatos zaklatásának. A fiatal lány egy nemrég adott interjújában elmondta: nem sok hiányzott hozzá, hogy véget vessen az életének.

Mui Thomas egy ritka genetikai rendellenessége, az úgynevezett Harlequin itchyosis miatt ugyanazt a mennyiségű bőrt egyetlen éjszaka leforgása alatt elveszíti, amely más embernél két hét alatt hámlik le. A lányról ide kattintva nézhetsz képeket.

Miu a nevelőanyukájával Forrás: Twitter/Rog Thomas

Van-e kiút az iskolai zaklatásból?

A könyörtelen iskolai zaklatás nem válogat áldozatai között: a világ minden tájáról lehet hozni tragédiával végződött példákat. Az öngyilkosság mindenkit megráz – az odáig vezető út azonban annál ritkábban háborítja fel a környezetet. Pedig egyetlen esetnek sem kellett volna tragédiával végződnie. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Elképesztő tánccal ünnepelték a beteg kislány kezelésének utolsó napjáthttp://www.life.hu/drlife/20150916-a-rakbeteg-kislany-kezelesenek-utolso-napjat-tanccal-unnepeltek-a-korhaz-dolgozoi.htmlMint minden 12 éves lány, úgy Sophia Petikas is imád táncolni. Jól tudták ezt az őt kezelő klinika dolgozói is, ezért egy különleges meglepetéssel kedveskedtek Sophia gyógykezelésének utolsó napján.Dr. Life--Cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Bronzbarna bőr ősszel is? Így őrizheted meg a nyári színedet!http://www.life.hu/trend/20150818-nyari-barnasag-tippek-trukkok-a-borszin-megorzesehez.htmlRengeteg napsütötte hét áll mögöttünk, így valószínűleg még akkor is meglátszik rajtad a nyár, ha nehezebben barnulsz. Szeretnéd, hogy az ősz közeledtével ne fehéredj ki pillanatok alatt, jó lenne később is kellemesen barnának lenni szolárium nélkül? Most adunk néhány tippet, amik segítenek csodás bőrszíned megőrzésében!TrendThinkstockSztárok, akik olyan betegségeket éltek túl, amikbe rengetegen belehaltakhttp://www.life.hu/drlife/20150914-lance-armstrong-sharon-osbourne-is-rakban-szenvedett-de-tuleltek.htmlA rák és különböző formái még a sztárokat sem kímélik, míg némelyiküket két fajtája is megtámadta, másikuk az orális élvezeteknek tudja be állapotának eredetét. Mégis szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen mindannyian átvészelték a halálos kórt.Dr. Life--Élet súlyos bőrhibával: „Halálosan jól érzem magam így”http://www.life.hu/drlife/20150731-borhiba-vitiligo-onbizalom-kampany-betegseg.htmlA vitiligo nevű titokzatos bőrbetegség a világon élő emberek csupán 1-2 százalékát érinti, Magyarországon körülbelül 100 ezer ember szenved ettől az állapottól – köztük sok a gyermek. A nemzetközileg összetartó közösségnek már világnapja is van: június 25-e, amely Michael Jackson, az egyik leghíresebb vitiligós halálának a dátuma. Széles Adrienn gyerekkora óta él együtt bőrhibáival. A lány beavatott minket a betegségével járó pozitívumok és negatívumok egyvelegébe, valamint a közelmúltban saját minikampányt is indított azért, hogy sorstársai ne éljenek át akkora kínokat a külsejük miatt, mint ő egykor.Dr. Life--Levágandó láb, sétáló hulla és vámpírbőr: mindennapok fura betegségekkel http://www.life.hu/drlife/20150910-ezekkel-a-fura-betegsegekkel-csak-par-ember-el-egyutt-sokkolo.htmlNormális dolognak fogjuk fel, hogy vannak végtagjaink, jobb esetben egy perc alatt nem perzsel meg minket a nap, ételt eszünk, és érezzük, hogy élünk. Nos, a felsorolt esetek pár embernél betegségük miatt éppen ellenkezőleg működnek. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.