Hihetetlen! Újra mosolyog a kisfiú a "belső lefejezéses" brutális autóbaleset után

Forrás: Youtube -
kisfiú baleset szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte senki sem hitte, hogy életben maradhat az a 16 hónapos gyermek, aki pár hete brutális autóbalesetet szenvedett. Mára azonban mosolyogni is tud.

Pár héttel ezelőtt nővére mellett a kis Jackson Taylor is ott volt abban a kocsiban, mellyel édesanyjuk, Rylea karambolozott; egy másik autó nagyjából 110 km/órás sebességgel rohant beléjük. Az ausztrál család járműve totálkáros lett, és bár a légzsákok kinyíltak, az ütközés ereje szabályosan letépte a pici fiú koponyáját a gerincoszlopáról: azaz úgynevezett "belső lefejezés" történt - tájékoztat a DailyStar.

Forrás: Youtube

Csodával határos módon azonban egy hatórás műtéttel sikerült megmenteni a 16 hónapos kisfiú életét, mivel a gerincvelő nem sérült meg. "A legtöbb gyermek túl sem élt volna egy ilyen sérülést. De ha mégis, és sikerül újjáéleszteni, akkor sem lett volna képes önállóan lélegezni vagy mozogni" - magyarázta a beavatkozást vezető Dr. Geoff Askon, akit egyébként az idegsebészek ausztrál keresztapjaként tartanak számon.

Jackson azonban a műtét után nemcsak járni, de mosolyogni is képes. Ugyan még egy jó darabig kell viselnie egy speciális merevítőt, ám utána a balesetnek - és a brutális gerinctörésnek - nyoma sem lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.