Kiderült! Nyirokcsomórákja van a híres énekesnek, Karel Gottnak

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok -
nyirokcsomórák Karel Gott rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kedden kórházba kellett szállítani a cseh zenészt. Mostanra nyirokcsomórákot állapítottak meg az orvosok Karel Gott világhírű énekesnél, akiről kiderült, néhány napja gyomorműtétnek vetette alá magát egy prágai kórházban.

A rosszindulatú daganatot a gyomorműtét során fedezték fel az orvosok. A 76 éves énekest a prágai Egyetemi Kórház hematológiai klinikájára szállították, ahol speciális onkológiai kezelésnek vetette alá magát. A klinika felszólította a médiát, hogy a beteg és a kórház irányában is tartsa tiszteletben az erkölcs és az etika szabályait. Hasonló kérést fogalmazott meg Ivana Gottová, az énekes felesége is - tájékoztat az Origo.

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok

Gotton a múlt kedden hajtottak végre gyomorműtétet. A cseh sajtó korábban arról tudósított, hogy Gottra szívműtét vár. Karel Gottot nyáron szívritmuszavarral kezelték, és felesége, Ivana néhány hónapja félbehagyta tévériporteri tevékenységét, hogy többet foglalkozhasson férjével. Az énekes szóvivője Gott nevében akkor is "emberiességet, udvariasságot és tisztességet" kért a médiától. A cseh sajtó, beleértve a bulvárt is, nagyon mértéktartóan foglalkozott Gott műtétjével. Karel

Gott most a következő hetekre lemondta tervezett koncertjeit.

Csehországban tavaly ismét Karel Gottot szavazták meg az év énekesének. A 76 éves Gott kora ellenére rendszeresen fellép, turnézik. Egy-egy fellépéséért átlagban 300-500 ezer koronát (3,45 millió - 5,75 millió forint) kér, és ezzel az ő gázsija a legmagasabb a cseh énekesek között. Az idei őszi csehországi és szlovákiai megaturnéjára már elővételben több mint százezren váltottak jegyet.

Beletörik Rácz Gergő nyelve a cseh szavakba

A "csehül áll" kifejezés duplán értelmet kapott Rácz Gergőnél, aki pár hete vasárnap Karel Gottot személyesítette meg a Sztárban sztár adásában.
Rácz Gergőn, a VIP együttes egykori tinisztárján kifogott a cseh nyelv, hiába tanult régebben oroszul az iskolában. Az egymás után torlódó mássalhangzók sokaságába egyszerűen beletörik a nyelve, ráadásul nem szeret úgy színpadra állni, hogy valamit nem tud tökéletesen. A cseh dalszöveg valahogy nem akart megragadni a fejében. A Life.hu interjúját Gergővel itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.