Szívszorító dráma! Újszülöttjével a karjában temetik el a 22 éves kismamát

halál terhesség szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál szívszorítóbb, mint amikor egy várandós nő távozik az élők sorából. A 22 éves, 26. hétben járó Victoria-Anne Ramage kedden felkelt, gyermeke apjával épp reggelizni készült, majd összeesett. Szerettei hiába siettek be vele a kórházba, már nem tudták megmenteni sem őt, sem gyermekét.

A mai napig érthetetlen, hogy mi vezetett a skót kismama halálához, hiszen korábban semmilyen egészségi problémája nem volt. A Daily Record cikke szerint a mentőautóban többször is leállt a szíve, a kórházba érve pedig már nem volt képes önállóan lélegezni.

Az orvosok legalább a 26 hetes magzatot, Abelt szerették volna megmenteni, de a császármetszéssel világra hozott baba túl korán született.

Abel lett volna Victoria első gyermeke, akinek ultrahangfotóját a büszke anyuka februárban borítóképnek állította be.

Úgy tudni, a fiatal lány kezét a 23. születésnapján, áprilisban kérte volna meg szerelme, John McRobert, akinek most kettős gyásszal kell megküzdenie. Az ayrshire-i lány halálának oka jelenleg ismeretlen, de a hatóságok kizárták az idegenkezűséget, és boncolást rendeltek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.