Sinead O'Connor szerint Arsenio Hall volt Prince dílere

Prince drog díler Arsenio Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A komikus, Arsenio Hall kemény üzenetet kapott Sinead O'Connor-tól, aki a Facebookon azzal vádolta meg Hall-t, hogy ő látta el drogokkal Prince-t és Eddie Murphy-t is.

"Két szó, ahonnan Prince szerezte a drogokat: Arsenio Hall, aki Prince és Eddie Murphy ribanca is! Hall, jelentettelek téged a Carver County Sherrif hivatalának. Számíts a hívásukra! Jobb, ha rendbe teszed a kis barlangodat!" - írta Sinead O'Connor a Facebook-oldalán hétfőn.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

Ezzel szemben Hall szóvivője csak hamisnak, nevetségesnek és abszurdnak nevezte az ír énekesnő állításait - számolt be a Daily Mail.

Mint arról mi is beszámoltunk, az 57 éves Prince holttestét minneapolisi otthonában találták meg április 21-én. Az énekes a legfrissebb információk szerint drogtúladagolás miatt halt meg. A legendás előadóművész karrierje során százmillió lemezt adott el, és hét Grammy-díjat nyert, és Sinead O'Connor egyébként neki köszönheti a Nothing Compares 2 U című slágerét is.

Még a vaginádnak is jobb, ha meztelenül alszolhttp://www.life.hu/drlife/20160429-ha-meztelenul-alszol-kevesbe-leszel-stresszes-igy-a-falanksagot-is-elkerulheted.htmlJön a jó idő, nem mellékesen pedig a barátod is jobban értékeli majd, ha egy szál semmiben fekszel mellé. Ám nemcsak ezek az érvek szólnak a pizsamák ellen, és a meztelenül alvás mellett, hanem tudományosan alátámasztott érvek is. Dr. Life--Sokkoló! Ritka bőrproblémája miatt már három éve nem pislogott a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160427-zeeshan-zee-younas-halbor-betegsegben-szenved-ezert-nem-pislogott-3-eve.htmlHárom éve nem pislogott az a 7 éves kisfiú, aki egy genetikai rendellenesség miatt halbőr-betegségben szenved, vagyis a bőre "halpikkelyszerű". Dr. LifeOrigoKis híján halálra etette feleségét a féltékeny férj - A nő most 200 kilós, és veszélyeztetett terheshttp://www.life.hu/drlife/20160421-feltekenysegbol-halalra-etesse-feleseget-a-ferfi-a-no-bettie-jo-elmore-megszabadult-a-kiloktol.htmlNehéz döntés előtt áll a várandós Bettie Jo, aki egy év leforgása alatt közel 100 kilótól szabadult meg, de még így is 200 kilót nyom, ami veszélyezteti az ő és gyermekének egészségét is. A nő most eldöntheti: továbbra is eszik, vagy átesik egy műtéten, és diétázni fog. Dr. LifeOrigoFehérneműben alszol? Bajod lehet belőle!http://www.life.hu/drlife/20160418-a-fehernemuben-alvas-kulonbozo-betegsegeket-okozhat-tippek-a-megelozesert.htmlLehet, hogy nem tudtad, de nagyon egészségtelennek számít, ha műszálas, szintetikus anyagokból készült alsóneműt húzol éjszakára. Dr. Life--Egyre kelendőbb a műanyag kisujj-protézis a japán maffiózók, a jakuzák körébenhttp://www.life.hu/drlife/20160418-egyre-kelendobb-a-muanyag-kisujj-a-jakuzak-koreben.htmlYukako Fukushima egy rést talált a japán piacon, és úgy döntött, hogy műanyag kisujjakkal tömi be. Az ötlet pedig bejött. A japán maffia, a jakuza tagjai sorban állnak az ujj-protézisekért. Dr. Life--Pauline végtagok nélkül is megállja a helyét a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20160416-pauline-vegtagok-nelkul-is-megallja-a-helyet-a-vilagban.htmlA 36 éves Pauline író, személyi edző, adománygyűjtő, szónok, emellett feleség és anya. Mindezt úgy, hogy egy születési rendellenesség miatt nincsenek végtagjai. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.