Még a vaginádnak is jobb, ha meztelenül alszol

Forrás: Thinkstock -
meztelenség pihenés alvás kortizol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jön a jó idő, nem mellékesen pedig a barátod is jobban értékeli majd, ha egy szál semmiben fekszel mellé. Ám nemcsak ezek az érvek szólnak a pizsamák ellen, és a meztelenül alvás mellett, hanem tudományosan alátámasztott érvek is. 

Érdemes Ádám és Éva kosztümre cserélni a pizsamát, hiszen nemcsak laposabb hasat eredményez, vagy épp szexibbnek érzed magad, hanem ezáltal a vaginádnak és a kedvesednek is szívességet teszel. Íme, 3 érv a meztelen szabadság mellett!

Könnyebben alszunk el

Egy ausztrál kutatás szerint a normális alváshoz elengedhetetlen, hogy az átlagosnál kissé alacsonyabbra süllyedjen a test hőmérséklete. Emiatt a szervezet automatikusan hűti magát, de ha pizsamát húzol, akkor ezzel akadályozod a szervezetedet a hőleadásban, így nem lesz olyan egyszerű kipihenned magad. Hagyd lehűlni a testedet!

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A hüvely

A hüvely egy meleg és nedves terület, szóval minden adott, hogy a baktériumok és a gombák otthonosan érezzék magukat. Ha azonban ledobod a textilt, akkor elősegíted a nemi szerved szellőzését, így megakadályozod, hogy a kellemetlen "bérlők" sokáig maradjanak. Ez vonatkozik a férfiakra is, hiszen a túlmelegedett herék miatt

csökkenhet a spermiumképződés.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A falánkság ideje lejárt!

Ha megszabadultál azoktól a zavaró tényezőktől, amelyek belerondíthadnak az édes álmodba, akkor ezzel biztosítottad is, hogy a tested könnyebben regenerálódjon, és feldolgozza az aznapi stressz-adagodat. Így helyreáll a kortizol szinted - ami növekedés esetén éhségérzetet okoz - és voilá: nem fogod felesleges nasikkal tömni magad!

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A Pszichológus Pasi: „A szex nem egy harctér” - Így kapcsolódik össze a szex és a stresszhttp://www.life.hu/drlife/20160428-szex-es-stressz-tegyunk-magunkert-nincs-vege-az-elvezeteknek-husz-evesen-pszichologus-pasi.htmlA stressz a jó szex legjobb ellenszere, és fordítva. Egy kellemes együttlét jótékony hatásai kimondottan jól kompenzálják a stressz káros hatásait. Bizonyos szokások és gondolatok gyakorlatilag ellehetetlenítik a szex élvezetét. Dr. LifeThinkstockHúsevő baktérium falta fel a fiatal apuka végtagjaithttp://www.life.hu/drlife/20160428-a-ferfi-alex-lewis-a-husevo-bakterium-miatt-elvesztette-mindket-labat-es-bal-kezet.htmlA 34 éves apuka novemberben megfázott, legalábbis kezdetben ezt hitték. A férfi azóta elvesztette mindkét lábát, a bal kezét, a száját, valamint az arcán lévő bőrének egy részét is. Dr. LifeOrigoAtya világ! Goldie Hawn összeaszalódott - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20160429-goldie-hawn-szineszno-sokkoloan-nez-ki-osszeaszalodott-megoregedett.htmlTermészetes, hogy 70 évesen nem feszes és sima a bőre a színésznőnek, de Goldie Hawn arcán és testén nem csupán a természetes öregedés jelei láthatók, hanem az idő elleni harc fuccsba ment próbálkozásai is. Dr. LifeOrigoHollywood és Alzheimer – Sztárok, akiket a demencia épített lehttp://www.life.hu/drlife/20160428-peter-falk-omar-sharif-charles-bronson-is-alzheimer-korban-szenvedtek-sztarok.htmlSikeresek, híresek, ismertek - legtöbbjük sajnos már nem él. Az észlelhető előjelekkel járó Alzheimer-kór nem válogat: 2010-ben 35 millió embernél diagnosztizálták, a jövőre még nagyobbra becsülik ezt a számot az orvosok. Íme, a sztárok, akiket érint(ett) a betegség. Dr. LifeAFPRábaközi Andrea és édesanyja is legyőzte a gyilkos kórthttp://www.life.hu/drlife/20160428-rabakozi-andrea-legyozte-23-evesen-a-mehnyakrakot-edesanyja-pedig-a-mellrakot.htmlDöbbenetesen fiatal volt Rábaközi Andrea, amikor méhnyakrákkal diagnosztizálták. 23 évesen ha másként döntött volna, ma nem lennének gyermekei. Később az anyukájának is meg kellett küzdenie a betegséggel. Dr. Life--„A testem elkezdett leállni" – Kis híján belehalt diétájába az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20160428-tiara-rain-dehaan-palubiak-majdnem-belehalt-etkezesi-zavaraba-az-anorexiaba.htmlFogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.