Egy éve veszítette el a világ Whitney Houston lányát, Bobbi Kristinát

Forrás: AFP -
Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden volt egy éve, hogy Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown elhunyt. A 22 éves fiatal tavaly januárban került kómába, miután georgiai otthonában, a fürdőkádban, begyógyszerezve találták meg.

„Bobbi Kristina Brown 2015. július 26-án vasárnap elhunyt. Utolsó óráiban mellette volt szerető családja. Végre békére lelt Isten karjaiban. Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet és támogatást, amit az elmúlt néhány hónapban kaptunk" – állt a család hivatalos közleményében. Bár Bobbi Kristina édesapja biztosra vette, hogy lánya felébred a kómából, sajnos

Kristina életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: AFP

A 22 éves lányra - édesanyja halálához hasonlóan - a kádban találtak rá eszméletlenül, miután

begyógyszerezte magát.

"Hiányzol, Anyu...Nagyon! Minden pillanattal egyre jobban szeretlek" - írta Twitter-oldalára Bobbi Kristina Brown pár nappal a halála előtt..

Forrás: AFP/Jason Merritt

A lány egyébként édesanyja 2012-es halála után egyre vakmerőbbé vált: kábítószerfüggősége súlyosbodott, erről egykori lakótársa és jó barátnője, Danyela Bradley is beszélt.

Igazi túlélő! A férfi legyőzte a rákot, a szívrohamot és az agyhártyagyulladást ishttp://www.life.hu/drlife/20160726-a-ferfi-legyozte-a-rakot-a-szivrohamot-es-az-agyhartyagyulladast.htmlOliver őrangyalának bizony rengeteget kellett túlóráznia: a 26 éves férfi életét a betegségek mellett az is nehezítette, hogy megcsalta a felesége, és elveszítette hüvelykujja egy részét is. Dr. Life--Alig féléves koraszülöttet élesztettek újra a mentősökhttp://www.life.hu/drlife/20160726-alig-6-honapos-koraszulottet-elesztettek-ujra-a-mentosok.htmlEgy 24 és fél hetes terhes kismama görcsölni kezdett, majd világra hozta koraszülött gyermekét. A helyszínre érkező mentősöknek már életet kellett menteni. Dr. Life--Hihetetlen! Kukásautó hajtott át a napozó férfi fejénhttp://www.life.hu/drlife/20160725-kukasauto-ment-a-napozo-ferfi-fejen.htmlAz biztos, hogy történetünk főszereplőjének, egy londoni férfinak az őrangyala éber volt, amikor "gazdája" békésen szunyókált egy londoni parkban. A férfin ugyanis áthajtott egy kukásautó, de csodával határos módon mégis túlélte a balesetet. Dr. Life--Dukai Regina komoly szívbetegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160707-dukai-regina-szivelegtelenseggel-kuzd.htmlA modellnél már gyerekkorában szívelégtelenséget fedeztek fel, ami az idő múlásával egyre intenzívebbé vált, annak ellenére, hogy Regi nagyon odafigyel magára. Dr. Life--Ez állati! Műlábat kapott az elefánthttp://www.life.hu/drlife/20160628-ez-az-elefant-mulabbakkal-is-megallja-a-helyet-a-vilagban.htmlKöztudott, hogy sok négylábú állat elég jól elboldogul három lábbal is, ám az elefánt pont nem tartozik ezek közé. Ezért is volt Mosha számára megváltás, amikor műlábat kapott. Dr. LifeOrigoIdeges vagy az első randi előtt? Ezek a falatok megmentenek a stressztőlhttp://www.life.hu/drlife/20160623-ezeket-edd-ha-stresszelsz-az-elso-randi-elott.htmlMit vegyél fel? Farmert vagy szoknyát? Mintást vagy egyszínűt? Ékszerrel vagy anélkül? Vajon beszédes a srác, vagy sem? És még folytathatnánk az első randi előtt felbukkanó kételyeket. Van azonban pár étel, ami elűzi a stresszt, ráadásul egyáltalán nem puffaszt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.