Sokkoló! 20 méter magasról esett a nézőkre egy hatalmas kamera Rióban

Rio de Janeiro olimpia 2016 baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérző orrú és nyakmerevítővel ellátott embereket látni azon felvételen, amely azután készült, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos közvetítőcsatornájának egyik kamerája lezuhant.

Az Olimpiai Parkban történt a baleset, amikor a levegőben, drótokon közlekedő kamera

körülbelül 20 méter magasról leesett.

Több járókelő megsérült, őket kórházba szállították, a hírek szerint senkinek sem esett komolyabb baja.

A balesetet a drótkötelek elszakadása okozta, a vezetékek is megsebesítettek pár embert.

Tudtad? A nárcisztikus emberek a lájkokból táplálkoznakhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-narcisztikus-emberek-a-lajkokbol-taplalkoznak.htmlFut, jógázik, gyúr, mindemellett pedig odafigyel az étkezésére is - mindenkinek akad olyan Facebook ismerőse, aki minden percéről tájékoztatja követőit. Nos, ők nagy eséllyel nárcisztikus személyiségzavarral küzdenek, legalábbis a brit kutatók szerint. Dr. Life--Mi történik a szervezetedben a kávé elkortyolgatása után? http://www.life.hu/drlife/20160812-5-folyamat-ami-vegbemegy-a-szervezetedben-a-kave-fogyasztasa-kozben.htmlVan, aki a rövid feketéért van oda, van, aki a lágyabb tejeset imádja – de vajon milyen hatással van ez a kényeztető ital a szervezetünkre? Most megtudhatod! Dr. LifeThinkstockA nemi erőszak elkövetője megúszhatja a büntetést, mert az áldozata részeg volt?!http://www.life.hu/drlife/20160804-az-elkoveto-meguszhatja-a-buntetest-mert-az-aldozata-reszeg-volt.htmlTörténetünk főszereplője, Alice Brine már több olyan esetről hallott, amikor az elkövető megúszta a nemi erőszakért járó büntetést, ebből lett elege. Dr. LifeThinkstockMolnár Anikó csúnyán elázott http://www.life.hu/drlife/20160801-hoppa-molnar-aniko-csunyan-elazott.htmlMolnár Anikó még manapság is érzi a rossz döntése következményeit: lebetegedett így köptetősziruppal, és antibiotikummal tengeti napjait. Mindez pedig azért, mert a Nagy Ő nem hajtotta fel kabriója tetejét, és csúnyán elázott. Dr. Life--Hihetetlen! Kukásautó hajtott át a napozó férfi fejénhttp://www.life.hu/drlife/20160725-kukasauto-ment-a-napozo-ferfi-fejen.htmlAz biztos, hogy történetünk főszereplőjének, egy londoni férfinak az őrangyala éber volt, amikor "gazdája" békésen szunyókált egy londoni parkban. A férfin ugyanis áthajtott egy kukásautó, de csodával határos módon mégis túlélte a balesetet. Dr. Life--Nacsa Olivér édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/drlife/20160721-a-nepszeru-humorista-nacsa-oliver-az-edesapjat-gyaszolja.htmlA népszerű humorista nehéz időszakon megy keresztül, nemrég ugyanis elveszítette édesapját. Egyedül az vigasztalja, hogy még időben át tudták beszélni a szőnyeg alá söpört problémákat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.