Glee (sorozat) anorexia Naya Rivera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glee című sorozat színésznője, Naya Rivera kemény éveken van túl. 

A People magazinnak mesélte el a napokban Naya Rivera, hogy bár 29 éves, annyi mindent átélt, mint egy 79 éves ember. A sztárnak hamarosan megjelenik a Sorry Not Sorry című könyve, amiben sok mindent megoszt majd magáról a nagyközönséggel.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

"Másodéves voltam, amikor azt éreztem, talán túl messzire mentem: mindenáron próbáltam kerülni, hogy ennem kelljen valamit. Ha anyu pakolt nekem ennivalót, mindig megtaláltam az indokot arra, hogy kidobom vagy inkább visszautasítom" - mondta a színésznő, aki akkor döbbent rá, hogy valóban beteg volt, amikor elkezdte írni a könyvét.

A színésznő mesélt arról is, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza: 2010-ben döbbent rá, hogy állapotos, és Ryan Dorsey színész gyermekét hordja a szíve alatt. Addigra azonban már karrierje miatt szakított a színésszel, akivel egyébként azóta már házasok, és kisfiuk 11 hónapos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.