L.L. Junior: “Egy percet sem akartam veszíteni, a kisfiam élete volt a tét”

Forrás: facebook/L.L. Junior -
betegség baleset L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior nemrég kapta csak vissza a jogosítványát, miután alkoholos befolyásoltság alatt karambolozott. Mentsége, hogy a kisfia életét próbálta menteni, ugyanis gyermeke befulladt, az életét mentő gyógyszer pedig a bébiszitternél maradt.

Már előre fél az ősztől Junior, hiszen kruppos kisfia a hideg, nyirkos időben gyakran befullad. A rapper többször is látta már gyermekét hosszú percekig tartó rohama közben, amikor görcsösen kapkod a levegőért. Ilyenkor csak a gyógyszer tud könnyíteni Lacika légzésén, ám egy végzetes alkalommal a pirula a bébiszitternél maradt.

Forrás: facebook/L.L. Junior

Az apuka nem tudott mást tenni, néhány pohár után autóba ült, ám balesetet okozott.

"Talán jobb lett volna taxit hívni, de nem akartam egy percet sem veszíteni, mert a kisfiam élete volt a tét.

A baleset miatt azután szigorított feltételek mellett újra kellett vizsgáznom. Egy életre okultam a történtekből, hiszen azóta mindenütt, az anyósomnál, a szüleimnél, de még a kocsiban is tartunk gyógyszert" - mondta Junior a Story Magazinnak. Elárulta, ő is asztmás volt, de szerencsére kinőtte, és csak remélik, hogy Lacikánál is elmúlik majd. Addig pedig mindent megtesznek, hogy javuljon a helyzete.

"Rendszeresen járok a fiaimmal sóbarlangba.

Sőt kibéreltem egy házat Horvátországban, különleges klímája miatt sok barátom ajánlotta" - árulta el Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.