Még mindig kritikus Kara Tünde állapota

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
betegség Kara Tünde Kautzky Armand egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamivel több, mint egy évvel ezelőtt a színpadon állt le Kara Tünde szíve, és azóta is kritikus a színésznő állapota. Kollégája, Kautzky Armand nyilatkozott a színművésznő egészségéről, ami még továbbra sem kielégítő.

A színésznő a színpadon lett rosszul, megállt a szíve. Valamivel több, mint egy évvel ezelőtt a tragikus hírről a Jókai Színház társulata adott ki nyilatkozatot. Akkor arról számoltak be, hogy az orvosok és a mentősök hosszan tartó munkájuk eredményeként tudták újraéleszteni a művésznőt. Azóta már sikerült stabilizálni Kara Tünde állapotát, de kollégái még nem nyugodhatnak meg.

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Februárban a munkatársak egy jótékonysági gálát szerveztek a színésznőnek, hogy így támogassák felépülését, de Kara Tünde még most sincs olyan állapotban, hogy visszatérhessen a színpadra. Kollégája, Kautzky Armand nyilatkozott a színésznőről, sajnos szomorú hírekkel szolgált. "Mit is mondhatnék, szívszorító, ami Tündével történt. Annyit árulhatok el az állapotával kapcsolatban, hogy bár a rosszulléte óta javult az állapota, de még mindig drámai a helyzet. A barátok, a kollégák tartják, tartjuk a kapcsolatot családdal, és reménykedve várjuk, hogy hátha egyszer jó hírek érkeznek róla. Ez egyelőre nincs így. Csak reménykedünk, hogy talán minden rendben lesz. Tünde egyszer már legyőzte a halált, akaraterejének köszönhetően egy komoly betegségből gyógyult fel. Reméljük, megismétlődik a csoda" - mondta a Borsnak a színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.