A férfi péniszére saját eljegyzési gyűrűje szorult rá

Forrás: Thinkstock -
pénisz orvos eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg izgalmat akart csempészni szexuális életébe az a férfi, aki péniszgyűrű helyett a jegygyűrűjét húzta nemi szervére. Édesanyjának kellett kórházba szállítania a dél-afrikai férfit, ugyanis annyira feldagadt a pénisze, hogy nem tudta lehúzni róla a gyűrűt.

Szörnyű kínos helyzetbe került a dél-afrikai férfi, aki csak egy kis izgalmat akart csempészni a szexuális életébe. Péniszgyűrű helyett, jobb híján a jegygyűrűjét húzta fel nemi szervére, de ennél nagyobb hibát talán el sem követhetett volna. A férfi pénisze kis idő elteltével annyira feldagadt, hogy képtelen volt lehúzni róla a gyűrűt.

A férfi péniszére saját eljegyzési gyűrűje szorult rá - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Négy óra elteltével saját anyja szállította kórházba az illetőt, az orvosok elmondása szerint ekkorra már teljesen kék volt a férfi pénisze. A doktorok először egy apró sebészeti fűrésszel próbálták eltávolítani a gyűrűt, de a duzzanat miatt nem sikerült levágniuk. Végül egy fecskendővel próbálták megszüntetni a dagadást, így sikerült a gyűrűt lefejteniük. A páciens antibiotikumot és fájdalomcsillapítót is kapott, és elengedték azzal az erőteljes tanáccsal, hogy ne próbálkozzon többször ilyen vágyfokozással – írja a The Huffington Post.

Haláluk után is meggyógyulhatnak a betegekhttp://www.life.hu/drlife/20161121-halaluk-utan-is-kezelhetik-a-hibernalt-betegeket.htmlHihetetlen, de az orvostudomány már itt tart. Van lehetőség hibernáltatni a testünket. Dr. Life--Szex és alvás: ezért fáradt a férfi az összebújás utánhttp://www.life.hu/drlife/20161116-ezert-alszik-el-a-ferfi-a-szex-utan.htmlMíg a nő még további kényeztetésre vágyna, addig a férfit szinte azonnal elnyomja az álom a szeretkezés után. Mindez nem a partnernek szól, hanem a szervezetükben lezajló kémiai folyamatok miatt történik. Dr. LifeThinkstockEzért eszünk többet, ha fáradtak vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20161116-ez-az-oka-annak-hogy-ha-faradt-vagy-tobbet-eszel.htmlHogy egy kevés alvással töltött éjszaka után kimerültebbnek, ezáltal pedig éhesebbnek is érezzük magunkat, nem új keletű téma. Egy nemrég készült felmérésből pedig kiderült, átlagosan mennyivel is fogyasztunk többet ezeken a napokon, és pontosan mit is okoz a szervezetben az alvásmegvonás. Dr. LifeThinkstockRékasi Károly: "Az orvosom szerint borotvaélén táncolunk..."http://www.life.hu/drlife/20161119-rekasi-karolynak-jotekonysagi-bulit-szervez-a-republic-de-nem-fogad-el-penzt.htmlMint ismeretes, vasárnap este jótékonysági koncertet szervez a Republic zenekar Rékasi Károlynak. A rendezők a József Attila Színházban tartandó buli teljes bevételét a színésznek ajánlották fel, ami kétségtelenül sokat segítene jelenlegi helyzetén. Ő azonban büszke ember, aki soha nem kérne senkitől. Inkább ad. Dr. Life--Lehet, hogy szívrohamod van, csak nem tudsz róla?http://www.life.hu/drlife/20161116-a-csendes-szivrohamnak-nincsenek-jellegzetes-tunetei-megis-nagyon-veszelyes.htmlA „csendes” szívrohamnál nincsenek jellegzetes tünetek, sokszor panaszmentesen lezajlik, ennek ellenére mégis ugyanolyan veszélyes lehet, nagymértékű károsodást okozhat a szívizomban, és akár halált is okozhat. Dr. LifeThinkstockNem lehet megmenteni a férfit, ha nem hagyja magáthttp://www.life.hu/drlife/20161119-ferfibajok-aranyer-es-mas-vegbelproblemak-aranyerkapszula-es-prevencio.htmlKorábbi cikkünkben azt írtuk, nem az urak nyafogása miatt bukott meg a nekik készülő fogamzásgátló. Sok esetben azonban a szégyenérzetük és a tájékozatlanságuk áll a férfibetegségek prevenciójának útjába. Így van ez az aranyérrel is... Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.