Rékasi Károly: "Az orvosom szerint borotvaélén táncolunk..."

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset Republic Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, vasárnap este jótékonysági koncertet szervez a Republic zenekar Rékasi Károlynak. A rendezők a József Attila Színházban tartandó buli teljes bevételét a színésznek ajánlották fel, ami kétségtelenül sokat segítene jelenlegi helyzetén. Ő azonban büszke ember, aki soha nem kérne senkitől. Inkább ad.

"Ugyan meg kell válogatnom, hogy mit veszek a boltban, még mindig van mit venni, ezért nem panaszkodom. Most épp vacsorázom, tepertőt eszem, ami nagyon finom, nincs ezzel semmi baj" - nyilatkozta a színész, aki elmondta, hogy a jótékonysági koncert bevétele mégsem az övé lesz, valaki más kapja meg azt.

Rékasi Károly Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Igaz a hír. A Baleseti Intézet szeptikus osztályáé lesz a pénz, én kértem, hogy így legyen. Nagyon sok embert ismertem meg ott, láttam, a bőrömön tapasztaltam, hogy milyen körülmények között dolgoznak azok a végsőkig elszánt emberek. Úgy gondolom, hogy nagyobb szükségük van a segítségre, mint nekem.

"Az orvosom szerint borotvaélén táncolunk... Szerdán jöttem ki megint a kórházból, a vasakat cserélték ki a lábamban. Sajnos még mindig nem megfelelő a csontképződés, alig van türelmem, de nagyon lassú ez a folyamat" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.