Drogot csempésztek egy gyerek szülinapi tortájába

Forrás: Thinkstock -
mérgezés drog szülinap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerették volna feldobni a szülinapi partit, végül három ember is kórházba került a tortába csempészett drog miatt. 

Egy kisgyerek születésnapját ünnepelte egy család Törökszentmiklóson, melynek három tagjához is mentőt kellett hívni, ugyanis egy ismeretlen, Kínából származó kábítószertől lettek rosszul. A 46 éves fegyverneki férfi csak annyi tudott a szerről, hogy kellemes hatása van, ezért rendelte meg az interneten.

Drogot csempésztek a gyerek szülinapi tortájába Forrás: Thinkstock

Sajnos egy évvel ezelőtt sokkal súlyosabb következményekkel járt egy hasonló eset. Szintén Törökszentmiklóson, egy keresztelőn bukkant fel valamilyen bódító hatású anyag: három fiatal férfit és két 28 éves várandós nőt is kórházba kellett szállítani.

A nőket azonnal császármetszeni kellett, mert a kisbabák is életveszélyes állapotban voltak az anyák drogmérgezése miatt. Sajnos a csecsemők komoly agykárosodást szenvedtek, és nem is kerülhettek már vissza a szüleikhez. Az elhelyezésük kérdése már a gyámhatóság felelőssége - írta meg a Törökszentmiklóshíradó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.