Négy lábbal és két pénisszel született egy kisfiú - Videó!

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét Gyerekbetegségek sziámi ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes rendellenességgel született egy kisfiú Indiában: négy lábbal és két nemi szervvel jött a világra. 

Az indiai kisfiú egy úgynevezett polymelia betegséggel született, amelynek következtében a beteg rendszerint több végtaggal jön a világra, mint amennyi normális lenne. A szám feletti végtagok általában csökevényesek és/vagy deformáltak.

Négy lábbal és két pénisszel született egy kisfiú Indiában Forrás: Northfoto

Sok esetben úgy alakul ki a betegség, hogy eredetileg két embrió kezd el fejlődni a terhesség során az anyaméhben, ám az egyik végül felszívódik, a végtagjai pedig hozzáízesülnek az életképes testvér testéhez – írta meg a Daily Mail.

Nyolckarú kislány született Indiában

Lakshmi, az Indiában született kislány ikertestvérének végtagjaival együtt jött a világra, és a falu, ahol napvilágot látott, istennőként tekintett a nyolckarú kislányra. Szülei azonban szerették volna megszabadítani a fölösleges végtagoktól, mert hiába a környezet imádata, ha a kislány mindennapjai lehetetlenné váltak az altestéből kiágazó fölösleges karok és lábak miatt. Itt tudod elolvasni a kislány történetét.
Az orvosoknak komoly fejtörést okozott, hogy miként javítsanak a helyzeten, de szerencsére egy jól megtervezett operációval sikert tudtak elérni Forrás: Northfoto

A most megműtött kisfiú négy lábbal és két pénisszel született. Az orvosoknak komoly fejtörést okozott, hogy miként javítsanak a helyzeten, de szerencsére egy jól megtervezett operációval sikert tudtak elérni. A kisfiúról készült videót itt tudod megtekinteni.

Miért ilyen magas a koraszülöttek száma?http://www.life.hu/drlife/20170209-miert-magas-a-koraszulottek-szama-magyarorszagon.htmlNépbetegségnek számít, általánosságban mégis elmondható, hogy mind az édesanyák és a kismamák, mind pedig a társadalom keveset tud a koraszülésről és korababákról. De mi lehet ennek az oka? Többek között ezt a kérdést jártuk körül dr. Joó József Gáborral, a Semmelweis Egyetem I. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyetemi adjunktusával. Dr. LifeThinkstockPumped Gabo kórházba került - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170210-korhazba-kerult-pumped-gabo-video.htmlMi történhetett Pumped Gabóval? A birtokunkba jutott felvételen az látható, hogy a pumpálós táncáról elhíresült fiú kórházban van, és éppen a műtőből tolják ki... Dr. LifeOrigoDrogot csempésztek egy gyerek szülinapi tortájábahttp://www.life.hu/drlife/20170209-drogot-csempesztek-egy-gyerek-tortajaba.htmlSzerették volna feldobni a szülinapi partit, végül három ember is kórházba került a tortába csempészett drog miatt. Dr. Life--Magosi Viktória leukémiás modell túl van a negyedik kemoterápiánhttp://www.life.hu/drlife/20170209-magosi-viktoria-leukemias-modell-kezelesekre-jar.htmlSemmitmondó fájdalommal kezdődött, ám hamarosan kiderült, hogy nagy a baj. Magosi Viktóriáról kiderült, hogy leukémiás. Haladéktalanul megkezdte kezelését, és már túl is van a negyedik kemoterápián. Elárulta, hamarosan kiderül, hogy testvére vagy édesanyja lehet-e a csontvelődonorja. Dr. LifeOrigoHúsevő baktérium tette tönkre Kiss Dániel karrierjéthttp://www.life.hu/drlife/20170209-husevo-bakterium-miatt-nem-versenyzik-kiss-daniel.htmlÉvekkel ezelőtt fertőződött meg a baktériummal a sportoló, de azóta sem tud belőle tökéletesen felépülni. Dr. Life--„Ha az ember görcsösen akarja a változást, sehova sem jut" – Interjú Szabó Rékávalhttp://www.life.hu/drlife/20170206-szabo-reka-a-valtozasrol-valtoztatasrol-es-ujjaszuletesrol-interju.htmlBőven túl vagyunk az új év kezdete körüli izgatottságon, a fogadalmak megszegésén, miközben a változás és a változtatás iránti igényünk még mindig tart. Létezik-e mindenkori újjászületés? Akár a téli fásultság kellős közepén? Erről beszélgettünk Szabó Rékával, a Tünet Együttes vezetőjével, akinek soron következő előadása kapcsán most nagyon is aktuális ez a téma. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.