Szívműtétje után stroke-ot kapott Bill Paxton, ezért halt meg

Forrás: AFP -
halál szívműtét stroke Bill Paxton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bill Paxton, a Terminátor és a Titanic színésze 61 évesen hunyt el, halálát műtéti komplikációk okozták. Nemrég az is kiderült, pontosan mi történt a hírességgel: szívműtétje után stroke-ot kapott.

Családja tudatta a szomorú hírt február végén arról, hogy Bill Paxton meghalt. A színész számos hollywoodi filmben játszott, olyanokban, mint a Titanic, a Terminátor, vagy éppen A bolygó neve: Halál. 61 évesen távozott az élők sorából, nemrég pedig az is kiderült, hogy pontosan miért. Annyit már lehetett tudni, hogy műtét utáni komplikációk vezettek a színész halálához, de eddig azt nem hozták nyilvánosságra, hogy konkrétan miért halt meg a sztár.

Bill Paxton stroke-ot kapott műtétje után Forrás: AFP

A halotti anyakönyvi kivonata szerint, amelyet a TMZ publikált, a színész egy szívműtéten esett át február 14-én, ez után a beavatkozás után alakultak ki komplikációk.

A dokumentum szerint a színész a beavatkozás után stroke-ot kapott.

Bill Paxton életét végül nem tudták megmenteni, február 25-én végleg távozott az élők sorából.

Lélekfitnesz: így tanultam meg nemet mondanihttp://www.life.hu/drlife/20170306-megtanultam-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-kihivas-alatt.htmlNem akartam antiszociális lenni, nem akartam bántani, nem akartam, hogy bárki bármi rosszat gondoljon rólam. Kerültem a konfliktust, ahogy csak tudtam, aztán persze azon kaptam magam, hogy dühös vagyok, hogy frusztrált vagyok, és mérgez engem belülről. Ezért döntöttem el, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és megtanulok nemet mondani egyetlen hét alatt. Nekem így sikerült. Dr. LifeThinkstockFelismerhetetlen lett a bikinimodellhttp://www.life.hu/drlife/20170307-igy-nez-ki-ma-az-egykor-dogos-bikinimodell.htmlA csinos bikinimodell élete teljesen megváltozott egy ritka betegség következtében. Nem is gondolt rá senki, hogy ez lehet minden baj forrása.Dr. LifeThinkstockKét fejjel és három karral született egy babahttp://www.life.hu/drlife/20170306-ket-feju-kisbaba-szuletett-harom-karral-indiaban.htmlNem mindennapi szülésnek voltak szemtanúi az orvosok Indiában. Mindenki ledöbbent, mikor meglátták az újszülöttet. Dr. Life--Tigris tépte le egy férfi arcát - Megrázó fotó! http://www.life.hu/drlife/20170306-egy-tigris-tepte-le-egy-ferfi-fel-arcat.htmlEgy tigris támadta meg a halászt, akinek a dulakodás következtében tönkre ment az élete. Dr. Life--Óriási tumort műtöttek ki egy kislány szájából: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170306-daganatot-mutottek-ki-egy-kislany-szajabol.htmlA fiatal lány élete teljesen összeomlott, miután egy hatalmas tumor miatt még enni sem tudott egyedül. Dr. Life--Kötéltáncos lett a láb nélkül született lány: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170306-koteltancos-lett-jennifer-bricker-a-lab-nelkul-szuletett-lany.htmlJen Bricker lábak nélkül született és senki nem gondolta volna, hogy egyszer kötéltáncosként fogja megvalósítani az álmait. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.