Szabó Zsófi elárulta, nem a betegsége miatt fogyott le

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
betegség Szabó Zsófi fogyás inzulin-rezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető végre eloszlatta a kételyeket a betegsége és a fogyása körül. Kiderült, mi az igazság. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Szabó Zsófi inzulinrezisztenciával küzd. Mióta ez kiderült, Zsófi teljes életmódváltásba kezdett, elhagyott minden olyan ételt, amely magas glikémiás indexszel rendelkezik, vagyis nem eszik burgonyát, rizst és kenyeret sem.

Szükség volt erre a radikális változtatásra, ugyanis a kezeletlen inzulinrezisztenciából könnyedén 2-es típusú diabétesz lehet, ami sok egyéb mellett akár meddőséget is okozhat.

Szabó Zsófi tiszta vizet öntött a pohárba Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Mikor megtudtam, hogy a betegség egyik következménye akár a meddőség is lehet, mondanom sem kell, hogy nőként és feleségként mennyire megijedtem" – vallotta be a fiatal sztár.

Zsófi mindig is odafigyelt a megjelenésére, igyekezett jó formában lenni. Két éve rendszeresen sportol, ennek köszönhetően karcsú. Mégis sokan azt hiszik, hogy Zsófi a betegség következtében fogyott le.

"Már hosszú ideje annak, hogy szépen lefogytam, és azóta is

tartom a súlyom. Ez elsősorban a kitartásomnak és a harmonikus párkapcsolatomnak tudható be,

és persze a lovaglásnak" – mondta a 28 éves színésznő.

Azonban az is igaz, hogy a betegség óta sikerült leadnia azt a maradék 3 kilót is, ami azelőtt sosem sikerült, de véleménye szerint ebből túl nagy ügyet csinálnak, úgy beszélnek róla, mintha a betegség előtt túlsúlyos lett volna, most pedig túl karcsú lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.