plasztikai műtét modell halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több tucat beavatkozáson volt túl, de a legutóbbi operáció során komplikációk léptek fel: ez okozta a 23 éves nő halálát. 

Kristyna Martellit a legtöbben csak "Blow-up Doll"-ként, azaz felpumpált babaként ismerték. Ez nem meglepő, hiszen a fiatal nő 17 éves kora óta csak az alakjával és a plasztikai műtétekkel foglalkozott. A kanadai származású lány nagyon sikeres volt, több mint 600 ezren követték az Instagramon, és meg is tudott élni a modellkedésből.

Kristyna azonban egy idő után átesett a ló másik oldalára. Fiatalkora ellenére több mint 100 szépészeti beavatkozáson esett át, és korábban azt állította, hogy rajong a tökéletesre plasztikázott testekért.

Az utolsó beavatkozás alkalmával azonban sajnos komplikációk léptek fel, és az orvosok nem tudták megmenteni a lány életét.

Egyik barátnője, Amy Anderssen közölte a hírt a médiával, de azt még nem tudni, hogy pontosan milyen probléma merült fel a műtét közben - írta meg a DailyBhaskar.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen komplikáció okozta a lány halálát Forrás: Instagram

Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott: ezt bánta meg a férfi

Csak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt. Olvass tovább itt...

Végtagok nélkül született egy kisbaba - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170419-karok-es-labak-nelkul-szuletett-egy-baba.htmlElképesztő orvosi eset látott napvilágot nemrég: egy kisbaba végtagok nélkül érkezett a világra. Szívszorító látvány! Dr. Life--Egy anorexiás lány vallomása - sokkoló fotókhttp://www.life.hu/drlife/20170503-egy-anorexias-dan-lany-signe-vallomasa-sokkolo-fotokkal.htmlA dán Signe 36 éves, és már 16 éve küzd az anorexiával. Úgy döntött, ennyi évnyi szenvedés után végre felveszi a harcot a betegségével szemben és minden erejével a gyógyulásra összpontosít. Dr. LifeOrigoCassandra Cass, a férfiból lett bombázó: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170407-szexi-nove-muttette-magat-egy-ferfi.htmlHihetetlen mikre képes manapság a plasztikai sebészet: egy fiatal férfiból faragtak felfoghatatlanul bombázó nőt. Dr. LifeOrigoRitka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170407-ritka-genetikai-betegsegben-szenved-egy-kislany.htmlHihetetlen betegségben szenved egy 6 éves kislány. A genetikailag öröklődő kór miatt már szinte minden csontja el volt törve. Dr. Life--Gabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Egypetéjű Down-szindrómás ikrekre bukkantak – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-igy-neznek-ki-az-egypeteju-down-szindromas-ikrek.htmlA szülők először nem akarták megtartani a beteg lányokat, de ma már úgy gondolják: életük legjobb döntése volt a két gyermek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.