Charlize Theront megviselte egy szerepe: azt hitte, haldoklik

szerep Charlize Theron hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Charlize Theronnak teljesen át kellett alakulnia egy szerep kedvéért, de a hízás nagyon megviselte. Depressziós lett, és azt hitte, hogy haldoklik.

Charlize Theron szinte egyből az Atomszőke című film után - amiben hihetetlenül szexi - kezdett bele a nagy átalakulásába, hogy hitelesen alakíthassa egy kis költségvetésű film, a Tully főszerepét. Háromgyermekes anyukát játszott a moziban, de ezúttal nagyon megviselte a hízás.

10-15 kilót szedett magára a szerep kedvéért,

amit nagyon nem dolgozott fel könnyen.

Így nézett ki Charlize Theron a Tully forgatása alatt Forrás: NORTHFOTO

Felhívtam az orvosomat azzal, hogy azt hiszem, haldoklom.

Varietynek

Kathy Bates titkolta betegségét, de most beszélt a mellrákjárólhttp://www.life.hu/drlife/20170714-kathy-bates-titkolta-rakbetegseget.htmlKathy Bates ügynöke megtiltotta a színésznőnek, hogy rákbetegségéről beszéljen, mert attól tartott, az tönkreteszi a karrerjét. A gyilkos kór azonban ismét megtámadta a színésznőt, és most nem hallgatott: "Nincs mellem" - vallotta őszintén. Dr. Life--Király Viktor rendszeresen jár rákszűrésre http://www.life.hu/drlife/20170713-rendszeres-rakszuresre-jar-kiraly-viktor.htmlKirály Viktorék családjában többen is megküzdöttek már a rákkal, ezért a híres énekesnek is érdemes tudatosan odafigyelnie magára. Dr. LifeOrigoCsoda, hogy túlélte! Lenyelte a kisfiú a Fidget Spinnerthttp://www.life.hu/drlife/20170614-fidget-spinner-lenyelte-kisfiu.htmlEz az anyuka egy rémisztő sztorit osztott meg a többi szülővel. Kisfia a szájába vett egy játékot, majdnem belehalt. Dr. Life--Mentővel szállították kórházba Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20170713-gesztesi-karolyt-mento-vitte-korhazba.htmlGesztesi Károly komoly sérülést szenvedett egy balatoni hotelben: olyan rosszul esett, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A szemtanúk szerint azonban, amíg a színész ott pihent, többször is segítséget kellett hozzá hívni. Dr. LifeOrigoTörőcsik Marit mesterségesen táplálják, nem hajlandó ennihttp://www.life.hu/drlife/20170713-torocsik-marit-mestersegesen-taplaljak.htmlSzomorú hírek érkeznek Törőcsik Mariról. Úgy tudni, a művésznő egy ideje már nem vesz magához ételt, infúzióra kötötték.Dr. Life--Nem szégyelli ritka betegségét Sara Geurts: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170712-ritka-betegseg-miatt-nez-ki-oregnek-egy-no.htmlSara Geurts mindössze 26 éves, mégis úgy néz, mintha 60 múlt volna. Ennek oka pedig egy genetikai betegség, amely első sorban a bőrét támadta meg. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.