Drogosnak gondolták, pedig más baja volt a pszichiátrián kezelt Krisztinának

Lyme-kór pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves Krisztina sikeres közgazdásznő volt, amikor néhány éve pánikrohamok kezdték megkeseríteni a napjait - írja a Blikk. A nő felkeresett egy pszichiátert és önszántából befeküdt egy kórházba...  

Ott gyógyszeres kezelést kapott. Az állapota nem javult, és a pánikrohamok mellett, egyéb fizikai tünetek is megjelentek. Kriszta végül saját felelősségére nagyon rossz állapotban kijött az intézetből.
"A bennem dolgozó, még fel nem ismert baktérium és az antidepresszánsok mellékhatásai miatt már lábra sem tudtam állni, izomgörcsök kínoztak, egyre csak gyengültem, csonttá fogytam, a kezem sem tudtam felemelni. Az orvosok mindent pszichés okokra vezettek vissza, majd szteroiddal autoimmun-betegségre is kezeltek, amiről kiderült, hogy csak berobbantotta a kórt"- mondta a lapnak a nő, aki azt állítja az orvosok drogosnak is nézték, de azt is megkapta, hogy szimulál.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kriszta betegségére végül egy német klinikán derült fény. Ott a kivizsgálások után diagnosztizálták nála a Lyme-kórt. Addigra a kór a nő tüdejét és petefészkét is megtámadta. "Egy évig antibiotikumokat kell még szednem, a tünetek életem végéig előjöhetnek. Bízok benne, hogy kitartással újra teljes életet élhetek"- mondta.

Ismerjétek meg Juditot, egy igazi harcos nőt!http://www.life.hu/drlife/20170730-barna-judit-tortenete-egy-igazi-harcos-no.htmlBarna Judit nyitott hátgerinccel született, olyan sérültségi fokkal, amit akkor, az 1970-es, '80-as években tízből nyolc baba biztosan nem élt túl. Eddig összesen tíz ortopéd műtéten esett át, ebből három már felnőttkorában volt. A könyvelőként dolgozó Judit, maga a megtestesült energiabomba. Rengeteget mozog, edzésekre, úszásra jár. Nagyon szeret autót vezetni, azt mondja, számára ez jelenti az igazi szabadságot. Ismerjétek meg Judit történetét. Dr. LifeOrigoÉlet a betét és a tampon előtt – ezeket használták régen a menstruáló nőkhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezeket-hasznaltak-regen-a-menstrualo-nok.htmlMa már nemcsak a hagyományos betét és tamponválaszték áll a nők rendelkezésre, ha menstruációról van szó, hanem alternatív megoldások, mint a mosható betét vagy az intimtölcsér. De régen még nyúlszőrből készült pelenkát, és cédruskérget használtak a menstruáló hölgyek. Dr. LifeThinkstockErről a nőről azt hitték, hogy megszállta a démon, pedig csak depressziós volthttp://www.life.hu/drlife/20170819-errol-a-norol-azt-hittek-hogy-megszallta-a-demon.htmlRosszul érezte magát a táborban, panaszkodott a többieknek. Az egyik pap azt közölte, hogy megszállta a démon. Dr. Life--5 ember, aki eltorzította magát a plasztikávalhttp://www.life.hu/drlife/20170723-eltorzitottak-magukat-a-plasztikaval.htmlEzek az emberek nem tudnak leállni. Van köztük olyan, aki egy mesefigurára akar hasonlítani, míg társa egy űrlény szeretne lenni. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian természetellenesen festenek a plasztika miatt. Dr. Life--Szétégett a karja a hétéves kisfiúnak a hennátólhttp://www.life.hu/drlife/20170815-szetegett-a-karja-a-heteves-kisfiunak.htmlEgy édesanya osztotta meg kisfia történetét. A hétéves gyerek súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyaraláson, miután allergiás reakció lépett fel nála a henna-tetoválás után. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.