Geri Halliwellt csúnyán megsebesítette a macskája: Videó!

Forrás: Euan Cherry / NurPhoto -
Geri Halliwell sérülés macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr esetről számolt be a közösségi oldalán a Spice Girls egykori énekesnője.

Az énekesnő nem számított rá, hogy a szeretett házi kedvence ilyen durván megsebesíti majd. Ám az esetről készült videón tisztán látszik a két vérző seb, amit az állat okozott. Geri arcához a Tallula névre keresztelt macskája kapott oda, de arról nem esett szó, hogy mi volt az események előzménye.

Geri Halliwell nem okolja magát a macskájával történt incidens miatt Forrás: Euan Cherry / NurPhoto

Az Instagramra feltöltött videókból és a kommentekből azonban arra lehet kövekeztetni, hogy a macska egyedüllétre vágyott, míg a sztáranyuka és a kislánya játszani szerettek volna vele, ezért kapta fel annyira a vizet.

Nem hiába szokták mondani, hogy a macska egy öntörvényű állat: ha valamit nem akar, akkor azt nem lehet vele megtenni, csak ehhez hasonló követkemények árán. A 45 éves híresség azt írta a posztjához, hogy többé nem szereti már a cicáját, ezt pedig többen is szóvá tették, ugyanis a kommentelők szerint ő tehet a szerencsétlenségről, és nem a macska.

Megszületett Geri Halliwell kisfia: Fotó!

Idén januárban született meg Geri Halliwell kisfia. Az énekesnő szerencsére egészségesen hozta világra a kisbabát, mindketten azóta is nagyon jól vannak. A születés után egyből posztoltak is egy fotót az Instára a férjével, amelyen már az aprócska kisfiú is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.