Szabó Zsófit ledöntötte a megfázás

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
betegség Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 6. hónapban jár Szabó Zsófi, aki kisfiút hord a szíve alatt. Bár a babával minden a legnagyobb rendben, sajnos a mama elkapott egy makacs megfázást...

Aprócska megfázásnak indult, rosszullét lett a vége Szabó Zsófi betegségének, amit a sztármami nehezen visel, hiszen a baba miatt semmilyen gyógyszert sem szedhet.

Szabó Zsófi ágynak esett Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

"Napok óta náthás vagyok, köhögök, és még hőemelkedésem is volt. Hétfő este felment a lázam, amikor 38 fok lett, azonnal elmentem orvoshoz teljes kivizsgálásra. Szerencsére a babának semmi baja! Természetesen megnézett a nőgyógyász, voltam ultrahangon is. A baba teljesen egészséges. Nekem szigorú ágynyugalmat rendelt az orvos. Nem szedhetek gyógyszert, antibiotikumot, de van egyfajta lázcsillapító, amit igen, ha muszáj. Sikerült összeszednem valami vírust, valószínűleg azt, amitől most a fél város szenved"- mesélte a Borsnak Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.