Gázmérgezés miatt halt meg egy 10 éves kisfiú

Forrás: Gofundme -
halál gázmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt nemrég egy családban. A mama, a kislány és a kisfiú is rosszullétre panaszkodott, de a fiú életét már nem tudták megmenteni.

Először csak a fiú, Gavin Klebs panaszkodott rosszullétre. A 10 éves kisfiúnak az édesanyja gyógyszert adott, majd lefektette, hogy pihenje ki magát. Később már a kislánya sem érezte jól magát, ő fejfájásra panaszkodott.

A nő ekkor még mindig azt hitte, hogy Gavin ragasztotta át a betegséget a húgára. Pedig valójában egyik gyermek sem volt beteg. A rosszulléteket ugyanis a hűtőjük okozta, amelyből szivárgott a propán gáz, csak ezt senki nem vette észre. A szerencséjük az volt, hogy az anya, Sarah, mesélt a rosszullétekről egy barátjának, akinek azt is elárulta, hogy már ő maga is rosszul van.

Szerencsére Sarah legidősebb fia és a férje nem tartózkodtak otthon Forrás: Gofundme

Az ismerős pedig azonnal kocsiba vágódott, mert gyanúsak lettek a leírt tünetek, főleg annak fényében, hogy Sarah egy ponton túl semmire sem válaszolt. A házba érkezve az anyát és a lányát eszméletlen állapotban találták meg, de őket még sikerült megmenteni. A kisfiú azonban életét vesztette. Szerencsére a család többi tagja nem tartózkodott otthon, így ők ép bőrrel megúszták.

Az édesanyának fogalma nem volt, hogy ilyen módon is veszélybe kerülhetnek, és semmit sem észlelt a gázmérgezésből. Mérhetetlen fájdalmat éreznek az elhunyt 10 éves fiú miatt - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.