Novák Péter súlyos szívproblémákkal küzdött

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Novák Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
46 évesen, két gyerek édesapjaként kellett rádöbbennie arra Novák Péternek, hogy nagy bajt okozott magának azzal, hogy apróbb panaszaival nem fordult orvoshoz. Most teljes mellszélességgel a szűrővizsgálatok mellé állt, és azok fontosságát hangsúlyozza.

"Közel egy évvel ezelőtt, itt a Tétényi úti kórházban majdnem ott maradtam a műtőasztalon, mert egészen egyszerűen nem figyeltem azokra a jelekre, amelyeket a szervezetem adott" - mesélte Novák Péter az RTL Klub Híradóban. A híresség személyes tapasztalatai miatt is a jó ügy mellé állt, és a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ebben az betegségben, ami engem érintett, olyan összeadódó apró elemek okoztak egy káoszt a szervezetemben, amire külön-külön lehetett volna figyelni. Ha mindennel időben fordulok orvoshoz, hogy mi van a gyomrommal, mi van a tüdőmmel, mi van a levegőkapacitásommal és még sorolhatnám, akkor a végén nem a szívem kezd el rendetlenkedni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.