Fogak nőttek egy kínai férfi torkában

Forrás: AFP/Martin Bureau -
betegség fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos nehézlégzéssel fordult orvoshoz a férfi, de ami kiderült, azon nem csak ő, de az orvosok is meglepődtek. Azonnal konzíliumot hívtak össze: mert ilyet még nem láttak. Mi meg még csak nem is hallottunk hasonlóról sem. 

A vizsgálat során kiderült, a torka tele van kemény kinövésekkel, amelyek a fogakra hasonlítanak a leginkább. Bár orvosok sem nagyon találkoznak ilyesmivel, a férfinak úgynevezett Tracheobronchopathia Osteochondroplastica nevű nagyon ritka betegsége van - írja a Daily Mail, ahol videót is láthatsz a szörnyű elváltozásról.

A diagnózis azonban nem könnyíti meg a kínai férfi életét, mert a csontocskákra nincs megoldás, hiába metszenék ki őket, azonnal vissza is nőnének. A beteg egyelőre köptetőt kapott, ugyanis a torka folyton váladékozik a folyamatos ingerlés miatt.

Forrás: AFP/Martin Bureau

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.