Nehéz időszak vár Baby Gabira

Fotó: Pintácsi Viki -
diéta Baby Gabi diabétesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabinál még az ikerterhessége alatt alakult ki diabétesz, és még ma is kemény diétán van. Nem lesz így könnyű helyzetben karácsonykor...

Kicsivel több mint egy éve születtek meg Baby Gabi gyönyörű ikergyermekei. A fiúk, akik a Bence és a Botond nevet kapták, azóta hatalmasat nőttek. Az énekesnő most elmesélte, hogy a terhességi diabétesze miatt igencsak korlátoznia kellett a bevitt szénhidrát mennyiségét.

„Még így is 12 kilót híztam a szülésig, pedig mindössze napi 160 gramm szénhidrátot ehettem. Kemény időszak volt, de annyira megszoktam az új étrendemet, hogy abba sem hagytam, most is diétán vagyok. Naponta ötször eszem, és napi 125 gramm szénhidrátot engedélyezek magamnak." - mondja a Foodynynek az énekesnő, majd hozzátette, a következő időszak nem lesz könnyű számára, hiszen jönnek az ünnepek és ilyenkor nagyon nehéz megállni, hogy az ember ne egyen össze-vissza.

Baby Gabinak tavaly születtek meg ikergyermekei Fotó: Pintácsi Viki

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.