Elképesztő karácsonyi dekorációk a kórházakból

dekor karácsony karácsonyi dekoráció kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran a legelképesztőbb karácsonyi dekorációk pont ott bukkannak fel, ahol nem is számítunk rá. Ráadásul ezek a különleges alkotások, hatalmas erőt adnak a legelesettebb embereknek.

Szomorú, fájdalmas és megrázó lehet kórházban tölteni a karácsonyt. A gondoskodó személyzet azonban, sokszor egészen egyedi és kreatív módon próbál meg ünnepi hangulatot varázsolni, nemcsak a betegek számára, de azoknak a kollégáiknak is, akik a dolgoznak az ünnepekkor.

Persze vannak örömteli pillanatok is, ezek ráadásul számos ünnepi sorozatba, és mozifilmbe is bekerültek már. Ilyen a karácsonykor született kisbabák esete, akiket „mikuláscsizmába csomagolnak" az ápolók. Így gyönyörködik bennünk mindenki, aki egy kis ... vágyik. A legbohémabb személyzet a színes gumikesztyűkből is képes dekoratív, alternatív karácsonyfát varázsolni, míg az egyik bőr- és nemi betegségekkel foglalkozó klinikán, ugyanezt már óvszerrel alkották meg.

Jöjjenek a legelképesztőbb kórházi karácsonyi dekorációk, a laborosoktól, a kardiológiáig.

Elképesztő karácsonyi dekorációk a kórházakból Forrás: Twitter/Devan, leekiseung.com
Huszonévesek, hogy vagytok? A gerincfájdalom nem öregkori betegség többéhttp://www.life.hu/drlife/20171125-a-gerincfajdalom-nem-oregkori-betegseg-tobbe.htmlNemcsak a nehéz iskolatáska, de a folyamatos ülés is gerincfájdalmat okoz a kisiskolásoknál. A huszonévesek pedig gyakran már olyan és annyi ülőmunkát végeznek, hogy még harmincéves koruk előtt szakorvoshoz kellene fordulniuk. És ez csak a jéghegy csúcsa. Dr. Life--Öt celeb, aki őszintén beszélt a fogamzásgátlásrólhttp://www.life.hu/drlife/20171028-sztarok-vallottak-a-fogamzasgatlasrol.htmlLegyünk őszinték, szeretjük azt érezni, hogy a sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Szeretjük, amikor smink nélküli szelfiket osztanak meg a neten, ahogyan azt is, amikor őszintén beszélnek magánéleti, vagy egészségügyi gondjaikról. Ez az öt híres hölgy pedig nem jön zavarba, ha a fogamzásgátlástól kérdezik őket. Dr. LifeThinkstockLefotózták Tara Reid rothadó fogáthttp://www.life.hu/drlife/20171210-rothado-fogat-villantotta-meg-tara-reid.htmlRitkán látni rothadó fogú színésznőt egy olyan városban, ahol mindenkinek vakítóan fehér a fogsora. Tara Reid azonban kivétel. Dr. Life--Coeliakia, egy autoimmun betegség, amit sokszor összekevernek egy sima allergiávalhttp://www.life.hu/drlife/20171113-ezert-lehet-veszelyes-gyerekeknel-a-coeliakia.htmlGyakran látjuk, hogy a gyerek csak turkálja az ételt a tárnyájén, valami már nem esik jól neki, vagy bizonyos élelmiszerek elfogyasztása után fáj a hasa, a feje, és hányingere van. Sokszor ilyenkor a coeliakiáról, vagyis a gluténérzékenységről van szó, amit eddig csak gyomortükrözéssel mutattak ki. Dr. Life--Hírességek, akik vesetranszplantáción estek áthttp://www.life.hu/drlife/20171028-vesebeteg-sztarok.htmlÉnekesnő, színésznő és a svéd koronahercegnő férje is veseátültetésen esett át. Kik voltak a donorok? Milyen betegség támadta meg őket? Mikor beszéltek erről először? Kiderül a cikkünkből! Dr. Life--5 tipp a fáradt szemek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20171106-tippek-a-faradt-szemek-ellen.htmlA fáradt szem alatt megjelennek a karikák, de jellegzetes tünet a szemszárazság is. Hogyan védekezhetünk ellene? Íme, néhány szuper tipp! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.