Elkerülhetetlen a műtét! Megoperálják Mészáros Árpád Zsoltot

Forrás: TV2 -
operáció Mészáros Árpád Zsolt műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly operáció vár Mészáros Árpád Zsoltra, aki bár retteg a beavatkozástól, nem húzhatja tovább az időt. Azonnal műteni kell.

A Budapesti Operettszínház művésze a Blikknek mesélte el, hogy hamarosan megműtik. "Ráestem a térdemre a Rebecca című legújabb darabom főpróbáján. Ahogy ez megtörtént, a térdem rettenetesen bedagadt, úgy vittek le a színpadról...Kórházba kerültem a baleset után, genny és vér gyülemlett fel a térdemben, amit folyamatosan le kellett szívni, majd szteroidinjekciókkal csillapították a szinte elviselhetetlen fájdalmam" - mondta a lapnak MÁZS.

Baleset miatt kell műteni Mészáros Árpád Zsolt Forrás: TV2

Az esküvőjére készülő színész jelenleg is csak bicegve tud járni, nagyon szokszor érzi azt, hogy belenyilall a lábába az égető érzés. A baleset és a fájdalom ellenére Mészáros Árpád Zsolt azt mondja, hogy szerencsésnek érzi magam, hiszen a fellépésein a közönség is nagyon megértő. "Előfordult, hogy egy bárszékről énekeltem a publikumnak, akik nagy örömmel fogadták a programváltozást!" - mondta

"Januárban kénytelen leszek kés alá feküdni. Rettegek a műtéttől, de tudom, nincs más megoldás, hiszen az nem állapot, hogy bármilyen rossz mozdulat vagy csak egy kis botlás után már képtelen vagyok lábra állni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.