Rohamosan romlik Eric Clapton hallása: "Meg fogok süketülni"

Forrás: NurPhoto/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng -
süketség Eric Clapton fülzúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eric Clapton egy rádióinterjúban mondta el, hogy rohamosan romlik a hallása és folyamatos fülzúgása van.

A 24.hu írta meg a CNN nyomán, hogy a 72 éves Eric Claptonnak súlyos halláskárosodása és fülzúgása van. Ez már nem csak a zenélésben akadályozza, hanem a mindennapokban is zavarja.

Eric Clapton hallása folyamatosan romlik Forrás: NurPhoto/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng

"Meg fogok süketülni, tinnituszom van, és már a kezem is alig mozog. Remélem, hogy ettől még eljönnek majd a koncertjeimre, ha másért nem, kíváncsiságból, hogy ilyen állapotban, hogyan játszom" - mondta Clapton, aki nem akarja abbahagyni a zenélést, további koncertekre készül.

Látták Muri Enikő eltűnt rokonát, még sincs előrelépés az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-lattak-muri-eniko-eltunt-rokonat-meg-sincs-elorelepes-az-ugyben.htmlTovábbra sem találják Muri Enikő nagypapájának özvegyét, a 70 éves Julika nénit, pedig látták Karcagon a városháza előtt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának előbb-utóbb be kell jelentenie, hogy ki lesz az edzője a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-hosszu-katinkanak-elobb-utobb-be-kell-jelentenie-hogy-ki-lesz-az-edzoje-a-kovetkezo-evben.htmlVujity Tvrtko a Facebookon értekezett Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságáról, és az edző beszédéről, amit az Év sportolója gálán mondott. Tvtko olyan dolgokról is beszámolt, amit csak a gálán résztvevők láthattak. TV + SztárokOrigoByeAlex megmutatta gyönyörű barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-byealex-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-foto.htmlByeAlex Thaiföldön nyaral barátnőjével. Mamasitát - ahogy a zenész hívja őt - eddig még láthattunk.TV + SztárokOrigoJames Francót öt nő vádolta meg helytelen szexuális viselkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-james-francot-ot-no-vadolta-meg-helytelen-szexualis-viselkedessel.htmlÖt nő vádolta meg James Francót helytelen szexuális viselkedéssel vagy szexuális visszaéléssel a Los Angeles Times csütörtöki számában megjelent interjúban.TV + Sztárok--Látták Muri Enikő eltűnt rokonát, még sincs előrelépés az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-lattak-muri-eniko-eltunt-rokonat-meg-sincs-elorelepes-az-ugyben.htmlTovábbra sem találják Muri Enikő nagypapájának özvegyét, a 70 éves Julika nénit, pedig látták Karcagon a városháza előtt. TV + SztárokOrigoEwan McGregor megalázta feleségét: barátnőjének is köszönetet mondott a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-ewan-mcgregor-megalazta-feleseget-baratnojenek-is-koszonetet-mondott-a-szinpadon.htmlEwan McGregor élete első Golden Globe-díját vehette át a Fargo főszerepéért, beszéde azonban mindenkit meglepett: feleségének és barátnőjének is köszönetet mondott. A 22 év után elhagyott házastárs reagált a megalázó beszédre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.