Életmentő műtéten esett át Szíj Melinda

műtét életmentő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elején derült ki, hogy Szíj Melindának kórházba kell vonulnia, ezért lemondta összes fellépését. Azóta most hallunk róla először. 

Melinda nem árult el részleteket a betegségéről, annyit lehet csak tudni, hogy találtak nála valamit. A Blikknek az énekesnő férje és menedzsere, Szekér Zsolt nyilatkozott, mert Melinda nagyon gyönge, hamar elfárad.

"Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és semmilyen komplikáció nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről. Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége. Már vagy két éve tart a betegsége, számtalan vizsgálaton esett át. Próbáltuk elkerülni a műtétet, hiszen senki nem szeret kés alá feküdni, és a koncerteket sem akartuk kihagyni. Egy ponton azonban azt mondta Melinda orvosa, hogy muszáj megműteni, ráadásul azonnal. Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktoroknak. Úgy néz ki, Melinda felépül és egészséges lesz. Annak idején egy női megérzéstől vezérelve ment el kivizsgáltatni magát. Fontos, hogy a hölgyek rendszeresen járjanak szűrővizsgálatra" - mondta Szekér a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.