A családi közlemény szerint Avicii öngyilkos lehetett

halál öngyilkosság Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt hunyt el Avicii, a világ egyik leghíresebb dj-je. Úgy tűnik, öngyilkos lett...

A világ egyik leghíresebb dj-je néhány nappal ezelőtt váratlanul elhunyt. A mindössze 28 éves sztár két évvel ezelőtt hasnyálmirigy-gyulladása és szenvedélybetegségei miatt visszavonult. Halálának körülményeiről eddig nem adott hírt a család, egészen idáig - írta meg a Rolling Stone.

NEW YORK, NY - OCTOBER 01: Avicii performs at the MLB Fan Cave on October 1, 2013 in New York City. (Photo by Mike Pont/WireImage) Forrás: Getty Images/WireImage/Mike Pont Photography

"Nagyon sokat küzdött a gondolataival az élet értelméről, boldogságról, de már nem tudta folytatni. Meg akarta találni a békét; egy érzékeny művészi lélek volt, aki folyton a létezésre keresett válaszokat" - állt a közleményben, ami arra utal, hogy a férfi önkezűleg vethetett véget az életének.

23 évesen egy csecsemő testében él az indiai férfihttp://www.life.hu/drlife/20180426-23-evesen-egy-csecsemo-testeben-el-az-indiai-ferfi-manpreet-singh.htmlEgy rejtélyes betegség következtében egy csecsemő testében él egy 23 éves férfi. Dr. Life--Egy Parkinson-kóros férfi agyműtétét közvetítették élőben a pécs klinikáról: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180426-egy-parkinson-koros-ferfi-agymutetet-kozvetitettek-eloben-a-pecs-klinikarol-video-18.htmlA most 43 éves Karácsony István motorozás közben vette észre, hogy bal lába magától remeg. Később Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A pécsi Idegsebészeti Klinikán csütörtökön élőben közvetítették a műtéte egy részét. Az operáció közben a férfi ébren volt. Dr. Life--A Feleségek luxuskivitelben Tündéjének itthon menthetik meg a méhéthttp://www.life.hu/drlife/20180426-a-felesegek-luxuskivitelben-tundejenek-itthon-menthetik-meg-a-mehet.htmlPolgár Tünde és családja nőgyógyászati probléma miatt költözött az USA-ból Magyarországra. Úgy tűnik, csak itthon menthetik meg a méhét. Őszintén vallott betegségéről és a kezelések mellékhatásairól. Dr. Life--A Feleségek luxuskivitelben Tündéjének itthon menthetik meg a méhéthttp://www.life.hu/drlife/20180426-a-felesegek-luxuskivitelben-tundejenek-itthon-menthetik-meg-a-mehet.htmlPolgár Tünde és családja nőgyógyászati probléma miatt költözött az USA-ból Magyarországra. Úgy tűnik, csak itthon menthetik meg a méhét. Őszintén vallott betegségéről és a kezelések mellékhatásairól. Dr. Life--Zalatnay Sarolta szeretné, ha lányának természetes úton születne gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20180425-zalatnay-sarolta-szeretne-ha-lanyanak-termeszetes-uton-szuletne-gyermeke.htmlZalatnay Sarolta elárulta, szeretné, ha örökbe fogadott lánya természetes úton esne teherbe. Az énekesnőnek hiába volt 12 beültetése, mindannyiszor elvetélt. Dr. LifeOrigoA tükör előtt szedte ki magából mellimplantátumait egy nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20180424-a-tukor-elott-szedte-ki-magabol-mellimplantatumait-egy-no.htmlElege lett a túl nagy mellimplantátumból, ezért saját maga operálta ki testéből a szilikont egy nő. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.