A Feleségek luxuskivitelben Tündéjének itthon menthetik meg a méhét

műtét nőgyógyász mióma orvos Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben kórház nőgyógyászati probléma gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde és családja nőgyógyászati probléma miatt költözött az USA-ból Magyarországra. Úgy tűnik, csak itthon menthetik meg a méhét. Őszintén vallott betegségéről és a kezelések mellékhatásairól. 

Ahogyan mi is megírtuk, a Feleségek luxuskivitelben előző adásából kiderült, hogy Polgár Tünde és családja miért költözött haza Amerikából. Tündénél a terhesség alatt mióma alakult ki, az ottani orvosok a méheltávolítást javasolták, csak itthon talált olyan specialistát, aki talán megmentheti. A Borsnak most őszintén beszélt a kezelések mellékhatásairól és a mögötte álló viszontagságokról.

Polgár Tünde reméli, hogy itthon megoldást találnak a gondjaira Forrás: Viasat3

"A betegségem még a terhességem alatt alakult ki, 16 éve, akkor találták nálam az első miómát, ami ekkor nem okozott problémát. A bajok később kezdődtek, amikor egy rosszullét során kiderült, hogy újabb miómák jelentek meg a méhfalamban, amelyek agresszívan növekednek. Erőteljes fájdalmaim és görcseim voltak, hullott a hajam, állandósuló fáradtság és súlyproblémák leptek fel, negyvennyolc kilóra fogytam" - mondta Polgár Tünde a Borsnak.

Amikor talált egy olyan orvost, aki más módot is kínál a méheltávolításon kívül, hormonkezeléseket kapott, rendszeresen járt ellenőrzésre, biopsziára, mellékhatásként pedig rosacea és hangulatingadozás lépett fel nála. Jelenleg abban bízik, hogy majd a változókor és az életmódváltás megoldja a problémát, és nem kell kés alá feküdnie. Úgy látja, ez az út nehézkesebb, de működik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.