Meggyógyult a rákos kislány Ferenc pápa csókjától

daganat csoda Ferenc pápa rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve Ferenc pápa homlokon csókolt egy agytumorral küzdő kislányt, aki mára meggyógyult. Az orvosok is értetlenül állnak e csoda előtt.

Az alig pár hónapos Gianna Masciantoniónál agytumort diagnosztizáltak az orvosok. Az elkeseredett szülők utolsó reménysugárként odanyújtották a gyermeket Ferenc pápának egyik amerikai látogatása során 2015-ben, aki egy csókot nyomott a kicsi homlokára.

Az orvosok korábban abban is kételkedtek, hogy eléri az egyéves kort, ám a pápával való találkozás után két hónappal a család kapott egy telefonhívást a kórházból, akik közölték, hogy az újabb vizsgálatok kiderítették, a daganat mégsem rosszindulatú.

A most 3 esztendős Gianna 15 hónapig kemoterápiás kezelést kapott és a tumor elkezdett zsugorodni. A kislány mára meggyógyult és elkezdett mászni, magától enni és beszélni.

Egyértelműen jól érzi magát. Ősszel el is kezdi az iskolai felkészítőt. Már nagyon izgatott miatta. Látni, ahogyan most vidáman futkos ide-oda azok után, amit először mondtak nekünk az orvosok, egyszerűen elképesztő" – mesélték a szülők a The Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.