Szívrohamra és storke-ra való hajlamot is jelezhet a ráncos homlok

Forrás: Thinkstock -
szívroham stroke orvos egészség ránc homlok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ráncos homlok előjele lehet a szívrohamnak és a sztróknak is - állíta a Toulouse-i Egyetemi Kórház professzora. Szerinte a háziorvosoknak figyelni kell erre, hiszen a ráncos homlokú fiatalok tíszer nagyobb eséllyel halnak meg ezekben a betegségekben, mint a sima bőrrel rendelkező kortársaik. 

A The Sun cikke szerint a Toulouse-i Egyetemi Kórház professzora, Yolande Esquirol azt mondja, a ráncos homlok előjele lehet a szívrohamnak, valamint a stroke-nak is.

Állítja, hogy nem a stresszes életmód jelei a mély barázdák, hanem az eltömődött artériáknak, melyek nem szállítanak vért és oxigént a létfontosságú szervezkhez. Úgy véli, hogy a háziorvosoknak ezt jelnek kell tekinteniük arra, hogy több vizsgálatot végezzenek a páciensen, akinek változtatnia kell életmódján, például az étkezési és sportolási szokásain.

Érdemes lehet figyelni a ráncokra Forrás: Thinkstock

A kutatók azt állítják, hogy a ráncos homlokú felnőttek tízszer nagyobb eséllyel halnak meg fiatalon, mint a sima arcbőrrel rendelkező kortársaik. Ez ugyanis azt jelzi, hogy az erek már megsérültek.

Mel B, a Spice Girls egykori tagja elvonóra megy: alkohol - és szexfüggőhttp://www.life.hu/drlife/20180826-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-elvonora-megy-alkohol-es-szexfuggo.htmlA közelmúltban vált el férjétől a Spice Girls egykori tagja, aki ezúttal nyiltan vállalta alkohol- és szexfüggőségét.Dr. Life--Mitől fáj a gyerek feje? Lehet, hogy nem ivott eleget!http://www.life.hu/drlife/20180731-folyadekfogyasztas-fontossaga-es-osztonzese-gyerekkorban.htmlAnya, fáj a fejem! Hányszor hallottuk ezt az iskolából hazatérő gyerektől? Persze, a fáradtság is lehet az oka, esetleg a kevés oxigén, de ha az okokat keressük, legtöbbször kiderül: nem volt elég a folyadékbevitel... Dr. LifeOrigoKatalin hercegnén műtéti heget fedeztek fel: kiderült, miért operálták meghttp://www.life.hu/drlife/20180825-katalin-hercegnen-muteti-heget-fedeztek-fel-kiderult-miert-operaltak-meg.htmlKatalin hercegné évek óta rejtegeti a hajvonalában lévő heget, de a rajongók érdeklődését nem sikerült csillapítani. Most végre fény derült a seb titkára. Dr. Life--Nincs olyan nőgyógyászati betegség, amihez túl fiatal lenne valakihttp://www.life.hu/drlife/20180825-nincs-olyan-nogyogyaszati-betegseg-amihez-tul-fiatal-lenne-valaki.htmlGyakran hallani, hogy valaki egyes betegségekhez még túl fiatal, sajnos valójában nincs olyan nőgyógyászati betegség vagy állapot, amire azt lehetne mondani, hogy szigorúan korhoz köthető. Dr. Hartman Gábor szülész-nőgyógyász elmondta, hogy hány éves kortól és milyen rendszerességgel érdemes nőgyógyászati vizsgálatra menni.Dr. LifeOrigoSúlyos betegségéről vallott Terry Blackhttp://www.life.hu/drlife/20180823-sulyos-betegsegerol-vallott-terry-black-rak.htmlTerry Black a tévékamerák előtt vallott súlyos betegségéről. Dr. Life--Kiderült, hogy az emberi Ken babát bántalmazták fiatalon: mellei nőttek, ezért cikiztékhttp://www.life.hu/drlife/20180823-kiderult-hogy-az-emberi-ken-babat-bantalmaztak-fiatalon-mellei-nottek-ezert-cikiztek.htmlAz emberi Ken baba számos plasztikai műtétnek vetette már alá magát, de eddig senki nem tudta, honnan jött ez a szenvedélye. Kiderült, hogy fájdalom és bántalmazások állnak a műtétek mögött: tinédzserként egy rendellenesség miatt növekvő mellei miatt sokszor bántották őt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.