Katalin hercegnén műtéti heget fedeztek fel: kiderült, miért operálták meg

operáció műtét heg Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné évek óta rejtegeti a hajvonalában lévő heget, de a rajongók érdeklődését nem sikerült csillapítani. Most végre fény derült a seb titkára.

Szemfüles rajongóknak már jó pár éve feltűnt, hogy Katalin hercegnő hajvonalában a bal oldalon egy hatalmas heg látható, ám akkor azt még senki nem tudta, milyen műtéti beavatkozáson esett át a hercegné. Mivel a rajongók érdeklődése nem csökkent, a palota kénytelen volt közleményben felfedni a heg eredetét: egy gyermekkori műtét következtében alakult ki. Többet ugyan nem mondtak, de a források szerint komoly beavatkozáson esett át kislányként a hercegné.

Katalin hercegné rejtegeti hegét Forrás: Getty Images

John Scurr sebészt kérdezték meg így a heg természetéről, aki azt nyilatkozta, elég valószínűtlen, hogy tumor miatt műtötték ott Katalint, sokkal valószínűbb, hogy csupán egy anyajegyet távolítottak el – írja a The Sun. A hercegné egyébként ügyel arra, hogy hege ne látszódjon: úgy fésüli a haját, hogy az eltakarja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.