Súlyos betegségéről vallott Terry Black

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
betegség Terry Black daganat tüdőrák rák
Terry Black a tévékamerák előtt vallott súlyos betegségéről.

Terry Black hazalátogatott Németországból és most a TV2 reggeli műsorában vallott súlyos betegségéről. Már többször legyőzte a rákot, de nemrég újra fel kellett vennie a küzdelmet a kórral szemben.

Egészségügyi kezelésen vagyok Németországban, de ez nem azért van, mert a magyar orvosokban nem bízom, félreértés ne essék, én itthon is minden kezelést megkaptam, sőt... De kint egy kicsit előrébb vannak ezzel a betegséggel. Azzal kezelnek, amivel tegnap elment Székhelyi József. Nálam negyedjére jött vissza."

Arra a kérdésre, hogyan érzi magát, azt válaszolta, körülbelül úgy, mint más idős, beteg ember.

Egyik nap jobban, másik nap rosszabbul vagyok. Ehhez a betegséghez még hozzájött jó pár betegség, ugyanúgy vagyok, mint az összes többi öregember. Egy nagy szerencsém van, hogy van két csodálatos gyermekem, akik az embert doppingolják."

Kiderült, hogy az emberi Ken babát bántalmazták fiatalon: mellei nőttek, ezért cikiztékhttp://www.life.hu/drlife/20180823-kiderult-hogy-az-emberi-ken-babat-bantalmaztak-fiatalon-mellei-nottek-ezert-cikiztek.htmlAz emberi Ken baba számos plasztikai műtétnek vetette már alá magát, de eddig senki nem tudta, honnan jött ez a szenvedélye. Kiderült, hogy fájdalom és bántalmazások állnak a műtétek mögött: tinédzserként egy rendellenesség miatt növekvő mellei miatt sokszor bántották őt. Dr. LifeOrigoMeggyógyult a rákos kislány Ferenc pápa csókjátólhttp://www.life.hu/drlife/20180822-meggyogyult-a-rakos-kislany-ferenc-papa-csokjatol-csoda.htmlHárom éve Ferenc pápa homlokon csókolt egy agytumorral küzdő kislányt, aki mára meggyógyult. Az orvosok is értetlenül állnak e csoda előtt. Dr. LifeOrigoInfúziós kezelést kapott Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180822-infuzios-kezelest-kapott-hargitai-bea.htmlHargitai Bea Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy nemrég infúziós kezelésre szorult. Dr. LifeOrigoEnnyi gyümölcsöt érdemes fogyasztani egy naphttp://www.life.hu/drlife/20180821-ennyi-gyumolcsot-erdemes-fogyasztani-egy-nap-vitamin.htmlEgyünk sok gyümölcsöt - hangzik el gyakran a jótanács. De mégis mit jelent a sok? Mennyi az elegendő? Most szakember válaszolt a kérdésekre. Dr. LifeOrigoMarilyn Manson rosszul lett koncert közben: összeesetthttp://www.life.hu/drlife/20180821-marilyn-manson-rosszul-lett-koncert-kozben-osszeesett.htmlMarilyn Manson nem tudta befejezni houstoni koncertjét, ugyanis összeesett a színpadon. Dr. Life--Harminc kilótól szabadult meg Faragó Andráshttp://www.life.hu/drlife/20180821-harminc-kilotol-szabadult-meg-farago-andras.htmlFaragó András hirtelen szabadult meg 30 kiló feleslegtől, most olyan, mintha kicserélték volna. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.