Cassandra Hall hatalmas ajkakkal született, félt, hogy nem megy férjhez

Forrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com -
esküvő Cassandra Hall szerelem ajak önbizalom anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 nagyobb és több kisebb anyajegy található Cassandra Hall testén, amelyekkel kapcsolatban sokáig úgy érezte, elcsúfítják a külsejét. Most azonban férjhez ment, szeretné megmutatni, hogy ez nem lehet akadály abban, hogy valaki megtalálja a szerelmet. 

Cassandra Hall éttermi hostess-ként dolgozik, testét születésétől kezdve 5 extrém méretű anyajegy és több kisebb borítja.

Cassandra soha nem gondolta, hogy férjhez megy, mert nem érezte magát normálisnak Forrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com

Ezt a kapillárisok deformáltsága okozza, ám nemcsak az anyajegyek takargatásával küzdött sokáig, hanem a probléma következtében hatalmasra duzzadt alsó ajkával is. Munkahelyén is gyakran megbámulják, azt hiszik, beteg vagy valamilyen allergiás reakcióval küzd.

Cassandra az esküvőjén Forrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com

Cassandra úgy érezte, hogy a foltok és ajka tönkreteszik szépségét, soha nem talája majd meg a szerelmet, ám tavaly augusztusban férjhez ment. Azóta arra szeretné ösztönözni a hozzá hasonlókat, hogy érezzék magukat jól a bőrükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.