Serena Williams félmeztelenül énekel, a mellrákszűrés mellett kampányol

mell mellrák ének félmeztelen Serena Williams rák kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartó nélkül énekel Serena Williams teniszező. Így hívja fel a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára.

A mellrákellenes hónap apropóján született az a videó, melyben Serena Williams teniszező énekli az I touch myself című számot - írja a 24.hu.

A sportolónő semmit nem visel, kezeit a mellei elé teszi. Így hívja fel a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára. A dal írója Chrissy Amphlett, aki szintén mellrákban hunyt el. A projekttel neki is szeretnének emléket állítani. Serena Williams Instagram-oldalára is feltöltötte a videót, melynek forgatásán ki kellett lépnie a komfortzónájából.

MasterChef VIP: megvágta magát Janicsák Veca, a vére is folythttp://www.life.hu/drlife/20181001-masterchef-vip-megvagta-magat-janicsak-veca-a-vere-is-folyt.htmlJanicsák Veca bizonyította rátermettségét a konyhában, vagyis a MasterChef VIP-ben, de a gyakorlottakkal is előfordulnak balesetek: ez történt az énekesnővel is a nagy sietségben. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - Origo157 év börtönre ítéltek egy orvost ópiáttartalmú gyógyszerek mértéktelen felírása miatt az Egyesült Államokban http://www.life.hu/drlife/20181001-157-ev-bortonre-iteltek-egy-orvost-opiattartalmu-gyogyszerek-mertektelen-felirasa-miatt-az-egyesult.htmlAz Egyesült Államokban 157 év börtönre ítéltek egy orvost, mert mértéktelenül írt fel olyan ópiáttartalmú gyógyszereket, amelyek súlyos kábítószer-függőséget váltanak ki.Dr. Life--Szeptember utolsó vasárnapja a szív világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20180930-szeptember-utolso-vasarnapja-a-sziv-vilagnapja-igy-tehetsz-az-egeszsegeert.htmlA statisztikák szerint Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek az egyik vezető halálok. Egyes betegségek, mint például a magas vérnyomás, sokáig panaszmentesek, így csak akkor veszünk róluk tudomást, ha már bajt okoznak. De mit tehetünk szívünk egészségéért. Dr. LifeOrigoA magyarok negyede szívbetegségbe hal bele, ez a duplája az EU-átlagnakhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-magyarok-negyede-szivbetegsegbe-hal-bele-ez-a-duplaja-az-euatlagnak.htmlA magyarok negyede szívbetegségbe hal bele, ez a duplája az EU-átlagnak: ez azt jelenti, hogy évente nagyjából 33 ezer magyar hal meg szívprobléma miatt. Dr. LifeOrigoA tavalyinál is nagyobb influenzajárványtól félnek Angliábanhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-tavalyinal-is-nagyobb-influenzajarvanytol-felnek-angliaban-kerik-oltassak-be-magukat.htmlAngliában 15 ezer ember halt bele az infuenzába. Állítják, idén még nagyobb hullámban söpörhet végig a betegség, és azt javasolják, aki teheti, oltassa be magát. Dr. LifeThinkstockA mellrák szűrésének fontosságára hívják fel a figyelmet a lánchídi sétánhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-mellrak-szuresenek-fontossagara-hivjak-fel-a-figyelmet-a-lanchidi-setan-vararnap-este.htmlVasárnap rendezi meg a hagyományos lánchídi sétát "Minden nő számít!" jelmondattal az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.