Kiderült, miért kellett kórházban szülnie Meghan hercegnének

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle Meghan hercegné szülés család gyermek kórház otthonszülés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné a Frogmore Cottage-ban található otthonukban szeretné világra hozni első gyermekét, ám mégis kórházba kellett sietniük. Most az is kiderült, hogy ennek mi lehetett az oka.

A brit sajtó szerint Meghan hercegné otthoni környezetben szerette volna világra hozni gyermekét, ám – ahogy mi is megírtuk – a The Portland Hospitalban született meg a hercegi csemete hétfő reggel.

A The Sun úgy tudja, hogy vasárnap este Harry herceg és a Scotland Yard biztonsági csapata vitte a hercegnét a kórházba. A művelet annyira titkos volt, hogy a királyi család legmagasabb rangú tagjai sem tudtak róla.

Meghan hercegné kórházban hozta világra gyermekét Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A cikk szerzője azt írja, hogy valószínűleg azért kellett a hercegnét kórházba vinni, mert az első gyermek születésénél még nem lehet tudni, hogyan viselkedik egy nő medencéje. A kicsi biztonsága kívánta, hogy ne otthon szülessen. Úgy tudni, hogy a gyermek érkezése után néhány órával már vissza is utaztak Frogmore Cottage-ba, ahol Harry herceg sajtótájékoztatót tartott. Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland még egy ideig a hercegi pár mellett marad.

Agyérgörcs miatt kórházba került Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190508-agyergorcs-miatt-korhazba-kerult-demjen-ferenc.htmlA Blikk úgy tudja, hogy agyérgörcs miatt kórházba szállították Demjén Ferencet. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoEgy baleset miatt reggelre minden emlékét elveszíti egy tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20190507-egy-baleset-miatt-reggelre-minden-emleket-elvesziti-egy-tinedzser.htmlEgy amerikai tinédzser reggelre minden emlékét elveszíti egy másfél évvel ezelőtt történt baleset óta. Dr. LifeOrigoOlivia Newton-John küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtólhttp://www.life.hu/drlife/20190506-olivia-newtonjohn-kuzd-a-rakkal-visszavonul-a-nyilvanossagtol.htmlSaját bevallása szerint felkészült a halálra Olivia Newton-John. A 70 éves színésznő küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtól, hogy a gyógyulására és a jótékonysági munkájára koncentrálhasson. Dr. Life--Egy cserép is elég, hogy a te lakásodban is megteremjen ez a csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20190506-egy-cserep-is-eleg-hogy-a-te-lakasodban-is-megteremjen-ez-a-csodaszer.htmlSokan nevelgetnek cserépben Aloe verát azért, mert dekoratív, ám csak kevesen használják fel, pedig igazi csodaszer lehet a bőrünkre. Dr. LifeThinkstockFáj a fejed, feszül a hasad, rossz a közérzeted? A PMS állhat a háttérben!http://www.life.hu/drlife/20190502-faj-a-fejed-feszul-a-hasad-rossz-a-kozerzeted-a-pms-allhat-a-hatterben.htmlFáj a fejed, görcsöl a hasad, rossz a közérzeted, és mindemellett a melled is feszül? Ha mindezt 7–10 nappal a menstruációd előtt érzed, szinte biztos, hogy téged is a PMS gyötör. De mi is ez pontosan, és hogyan lehet véget vetni a szenvedésednek? Dr. LifeOrigoGoldie Hawn elárulta, fiatalkorában szorongással küzdötthttp://www.life.hu/drlife/20190506-goldie-hawn-elarulta-fiatalkoraban-szorongassal-kuzdott.htmlGoldie Hawn elárulta, sokáig küzdött szorongással. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.