Egy baleset miatt reggelre minden emlékét elveszíti egy tinédzser

tinédzser baleset emlék memória
Egy amerikai tinédzser reggelre minden emlékét elveszíti egy másfél évvel ezelőtt történt baleset óta.

Bizonyára sokan látták az 50 első randi című filmet, amelyben a főszereplő lánynak reggelre kitörlődik az emlékezete. Most kiderült, hogy ez akár a valóságban is megtörténhet.

Az OddityCentral azt írja, az észak-karolinai Caitlin Little másfél évvel ezelőtt ütötte be a fejét egy baleset során és azóta úgynevezett anterográd amnéziában szenved. A 16 éves lány reggelente úgy ébred, hogy semmire nem emlékszik, ezért szülei mindig azzal kezdik a napot, hogy elárulják, ki is ő valójában.

Mindig tartok tőle, hogy kiugrik az ágyból és megvádol azzal, hogy ez nem igaz. Ezért minden reggel hezitálok. De meg kell tennem, nincs más választásom” – nyilatkozta az édesapa, aki emellett még a lány által írt naplót is elolvastatja nap mint nap Caitlinnel, hogy könnyebb legyen megértenie, mi történik.

A lánynak emiatt az iskolában is akad bőven problémája, beérve az osztályterembe azt sem tudja, hol a helye, hol szokott ülni.

Folyamatosan kapja a méregdrága kezeléseket, de egyelőre az orvosok is tehetetlenek. A szülők abban bíznak, hogy váratlanul, egyik napról a másikra fog javulni lányuk állapota. Egyelőre azonban a szakemberek sem biztatják őket ezzel.

Olivia Newton-John küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtólhttp://www.life.hu/drlife/20190506-olivia-newtonjohn-kuzd-a-rakkal-visszavonul-a-nyilvanossagtol.htmlSaját bevallása szerint felkészült a halálra Olivia Newton-John. A 70 éves színésznő küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtól, hogy a gyógyulására és a jótékonysági munkájára koncentrálhasson. Dr. Life--Fáj a fejed, feszül a hasad, rossz a közérzeted? A PMS állhat a háttérben!http://www.life.hu/drlife/20190502-faj-a-fejed-feszul-a-hasad-rossz-a-kozerzeted-a-pms-allhat-a-hatterben.htmlFáj a fejed, görcsöl a hasad, rossz a közérzeted, és mindemellett a melled is feszül? Ha mindezt 7–10 nappal a menstruációd előtt érzed, szinte biztos, hogy téged is a PMS gyötör. De mi is ez pontosan, és hogyan lehet véget vetni a szenvedésednek? Dr. LifeOrigoEgy cserép is elég, hogy a te lakásodban is megteremjen ez a csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20190506-egy-cserep-is-eleg-hogy-a-te-lakasodban-is-megteremjen-ez-a-csodaszer.htmlSokan nevelgetnek cserépben Aloe verát azért, mert dekoratív, ám csak kevesen használják fel, pedig igazi csodaszer lehet a bőrünkre. Dr. LifeThinkstockNincs jól a Szomszédok rendezője, Horváth Ádám: aggódnak érte a sorozat egykori színészeihttp://www.life.hu/drlife/20190506-nincs-jol-a-szomszedok-rendezoje-horvath-adam-aggodnak-erte-a-sorozat-egykori-szineszei.htmlA Szomszédok rendezője, Horváth Ádám sajnos nincs jól, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baja. Kórházban kezelik, és nagyon aggódnak érte a sorozat egykori színészei. Dr. Life--Edzés közben sérült meg Kamarás Iván: eltört a lábujjahttp://www.life.hu/drlife/20190502-edzes-kozben-serult-meg-kamaras-ivan-eltort-a-labujja.htmlKamarás Iván csúnya sérülést szerzett egy edzésen, de azonnal nem volt idő ellátni, ugyanis fellépése volt: fájdalmak közepette állt színpadra. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoNépszerű influencer vált a világ legkisebb felnőttjébőlhttp://www.life.hu/drlife/20190501-nepszeru-influencer-valt-a-vilag-legkisebb-felnottjebol.htmlGeorgia Rankin a világ legkisebb felnőttjeként elképesztő népszerűségre tett szert a YouTube-on. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.