Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos ismét kórházba került

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség probléma Pécsi Ildikó Szűcs Lajos kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó, Pécsi Ildikó férje egészségügyi problémái miatt újra kórházi kezelésre szorul. A színésznő reméli, hogy férje még hazamehet hozzá. 

"Napok óta kórházban van Lajos, nem tudom, mikor engedik haza" – kezdte a Blikknek Pécsi Ildikó, akinek férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó ismét kórházba került.

Korábban több műtét és kezelés után hazaengedték, ám betegsége most kiújult, be kellett feküdnie. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a hőségben nem mindig tudott bemenni hozzá, de szerencsére van segítségük, aki elviszi őt, hogy meg tudja látogatni Szűcs Lajost. Buszra nem szívesen ül a legmelegebb napokon.

Pécsi Ildikó aggódik a férje egészsége miatt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon reménykedünk, hogy felgyógyul, de elfogadtam, hogy örökre el is veszíthetem őt. Nem tudom, hogyan élhetnék nélküle, hiszen ötven éve vagyunk házasok. Soha egyszer sem veszekedtünk, nagyon szeretjük egymást. Ha elmegy, akkor is velem marad örökre, ahogy mondani szoktam, akkor végleg hazatér hozzám" – fogalmazott Pécsi Ildikó. Hozzátette: sok erőre és nyugalomra van most szüksége.

Elárulta: a szobatársak nagyon kedvelik a férjét, de sokkal jobb lenne, ha hazamehetne.

Cseke Katinka 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg: elárulta a titkáthttp://www.life.hu/drlife/20190708-cseke-katinka-30-kilo-sulyfeleslegtol-szabadult-meg-elarulta-a-titkat.htmlRenegeteget fogyott fél év alatt Cseke Katinka. 30 kilótól szabadult meg.Dr. LifeOrigoLast minute diéta: így lehet tökéletes alakod még idén nyáronhttp://www.life.hu/drlife/20190708-last-minute-dieta-igy-lehet-tokeletes-alakod-meg-iden-nyaron.htmlRengeteg hatástalan vagy éppen káros diéta kering az interneten, amelyek nagy részét tilos kipróbálni, mert képes teljesen felborítani az ember anyagcseréjét. A tilápiadiéta azonban egy olyan, személyre szabott étrendet ad, amelynek követésével könnyedén elérhetjük a vágyott alakot akár már 6 hét alatt is. Dr. Life--70 kilós lábbal élt a nő: életmentő műtétet hajtottak végre rajtahttp://www.life.hu/drlife/20190707-70-kilos-labbal-elt-a-no-jamila-coleman-eletmento-mutetet-hajtottak-vegre-rajta.htmlHosszú éveken keresztül nem tudott mozogni a 27 éves Jamila Coleman. A lába nyiroködéma miatt 70 kilót nyomott, és egyre súlyosabb lett az állapota. Végül életmentő műtét segített rajta, ma újra jár. Dr. LifeOrigoStevie Wonder bejelentette, hogy veseátültetésre készülhttp://www.life.hu/drlife/20190707-stevie-wonder-bejelentette-londoni-koncertjen-hogy-veseatultetesre-keszul.htmlStevie Wonder bejelentette szombat esti londoni koncertjén, hogy egy ideig nem fog fellépni, mert szeptemberben veseátültetésen esik át. Dr. Life--Néhány ital, amit nem jó, ha a kánikulában fogyasztaszhttp://www.life.hu/drlife/20190707-nehany-ital-amit-nem-jo-ha-a-kanikulaban-fogyasztasz.htmlA nyári melegben a legtöbb ember szívesen iszik jéghideg italokat, pedig jobb, ha nem tesszük. Mint ahogyan jobb, ha a kávét és az alkoholt is módjával fogyasztjuk. Dr. LifeOrigoNe várj a mentőkre! Az újraélesztést négy percen belül el kell kezdenihttp://www.life.hu/drlife/20190705-ne-varj-a-mentokre-az-ujraelesztest-negy-percen-belul-el-kell-kezdeni.htmlA mentők nap mint nap életeket mentenek, de hivatásuknak tekintett munkájuk során gyakran találkoznak olyan esetekkel, amikor hiába érnek ki gyorsan, sajnos túl későn kértek tőlük segítséget. A hirtelen bekövetkezett keringésmegállásnál 4 percen belül el kell kezdeni az újraélesztést. Te mit tennél, ha valaki összeesne melletted az utcán vagy a munkahelyeden? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.