Inzulinrezisztens Zimány Linda, és a pajzsmirigyével is gondok vannak

Forrás: Instagram/lindazimany
Forrás: Instagram/lindazimany -
inzulinrezisztencia Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel nem úgy alakult a teste, ahogy szerette volna és megszokta, Zimány Linda orvoshoz fordult. Kiderült, szénhidrátanyagcsere-betegsége van, inzulinrezisztens. 

„Mindig is sokat sportoltam és helyesen táplálkoztam, fél évvel ezelőtt azonban nem alakult úgy a testem, ahogyan azt szerettem volna. Elmentem egy kivizsgálásra, ahol az orvosok megállapították, hogy inzulinrezisztens vagyok, pajzsmirigy-alulműködésem van, ami komoly gondokat okozott a mindennapokban. Gyenge volt a hajam és a körmöm, irreálisan száraz volt a bőröm, illetve emésztési problémáim és fejgörcseim voltak, ami miatt napokig nem tudtam otthonról kimozdulni. Szerencsére az endokrinológusom felírta a megfelelő gyógyszereket, így egy hónapja már sokkal jobban vagyok" – mondta el a Lokálnak Linda.

Forrás: Instagram/lindazimany

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.