Így van most, agyérgörcse után Zana József színész

Forrás: TV2 -
agyérgörcs Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana Józsefet agyérgörccsel szállították kórházba nemrégiben. A színész azonban az első éjszaka után saját felelősségére elhagyta a kórházat: elmondása szerint jól van.

"Saját felelősségemre elhagytam már másnap a kórházat. Először az orvosom nem akart elengedni, megfigyelésen akart tartani, de én inkább hívtam egy taxit. Most már úgy néz ki, minden rendben, remélem nem fordul elő velem ez többször" – mondta el Zana a Ripostnak, és hozzátette, azóta már vendégséget is rendezett, ahol ő sütött-főzött, sőt pókerezni is elment, ugyanis azt vallja, abba betegedne bele, ha folyamatosan otthon ülne.

Forrás: TV2

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20190712-a-cukros-uditoitalok-fogyasztasa-novelheti-a-rak-kockazatat-kutatas-szerint.htmlA cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján – írta a BBC hírportálja. Dr. LifeOrigoErős fájdalmakkal küzd autóbalesete óta Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20190710-eros-fajdalmakkal-kuzd-autobalesete-ota-oszvald-marika-jaszai-maridijas-szubrett.htmlAz M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet másfél hete Oszvald Marika. Bordatörése van, nagy fájdalmak gyötrik: fájdalomcsillapítót szed, ülve alszik. Dr. LifeOrigoSzorongással küzd Köllő Babetthttp://www.life.hu/drlife/20190709-szorongassal-kuzd-kollo-babett-tulvallalja-magat.htmlHajlamos túlhajtani magát a Feleségek luxuskivitelben sztárja. Dr. LifeOrigoStevie Wonder bejelentette, hogy veseátültetésre készülhttp://www.life.hu/drlife/20190707-stevie-wonder-bejelentette-londoni-koncertjen-hogy-veseatultetesre-keszul.htmlStevie Wonder bejelentette szombat esti londoni koncertjén, hogy egy ideig nem fog fellépni, mert szeptemberben veseátültetésen esik át. Dr. Life--Néhány ital, amit nem jó, ha a kánikulában fogyasztaszhttp://www.life.hu/drlife/20190707-nehany-ital-amit-nem-jo-ha-a-kanikulaban-fogyasztasz.htmlA nyári melegben a legtöbb ember szívesen iszik jéghideg italokat, pedig jobb, ha nem tesszük. Mint ahogyan jobb, ha a kávét és az alkoholt is módjával fogyasztjuk. Dr. LifeOrigo4 tényező, amiért még jobban csípnek a szúnyogokhttp://www.life.hu/drlife/20190706-4-tenyezo-amiert-meg-jobban-csipnek-a-szunyogok.htmlAhogy arról már írtunk, bizonyos vércsoportokat jobban kedvelnek a szúnyogok, ezért amíg valakit szinte alig-alig csípnek meg, mások egész nyáron vakaróznak. A vércsoporton kívül azonban van még néhány tényező, amelyekkel magunkhoz vonzzuk a kellemetlenkedő vérszívókat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.