Videó készült arról, mit látnak az újszülöttek a világból

csecsemő videó látás szem újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videón mutatják be, mit lát valójában a világból egy csecsemő.

Érdekes videót tett közzé a BuzzFeed. Az oldal egy olyan felvételt készített, amely bemutatja, mit is látnak valójában a csecsemők a világból.

Míg születésünkkor homályosan látunk, és csak a közeli arcokat látjuk tisztán, addig pár hónap múlva már kivehetővé válnak a távolabbi tárgyak is. Csupán egyéves korunkra jutunk el oda, hogy már csaknem olyan a látásunk, mint a felnőtteknek.

Az elhízott gyerekeknél nagyobb a szklerózis multiplex kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20190718-elhizott-gyermekeknel-nagyobb-a-szklerozis-multiplex-kockazata.htmlNagyobb a szklerózis multiplex betegség kialakulásának kockázata az elhízott gyerekeknél, akik ráadásul rosszul reagálnak a betegség kezelésére német kutatók szerint. Dr. Life-- A WHO nemzetközi vészhelyzetet hirdet a kongói ebolajárvány miatthttp://www.life.hu/drlife/20190718-who-nemzetkozi-veszhelyzetet-hirdet-a-kongoi-ebolajarvany-miatt.htmlAz Egészségügyi Világszervezet vészhelyzeti bizottságának szerdai ülésén döntés született arról, hogy nemzetközi vészhelyzetet hirdetnek a Kongói Demokratikus Köztársaságban tomboló ebolajárvány miatt. A WHO emellett felszólította a szomszédos országokat, hogy növeljék készültségüket az esetek felismerésére és kezelésére, mert attól tartani, hogy a járvány esetleg átterjed más országokba is. Robert Steffen, a bizottság vezetője ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a járvány regionális, és nem globális fenyegetést jelent. Dr. Life--Laklóth Aladár színművészt ledobta magáról a ló, majd meg is tapostahttp://www.life.hu/drlife/20190717-lakloth-aladar-szinmuveszt-ledobta-magarol-a-lo-majd-megtaposta.htmlVeszélyes helyzetbe került Laklóth Aladár színész: ledobta magáról a ló, és meg is taposta. Dr. Life--Geszti Péter retináját vissza kellett varrni: ötödször esett át a beavatkozásonhttp://www.life.hu/drlife/20190717-geszti-peter-retinajat-vissza-kellett-varrni-otodszor-esett-at-a-beavatkozason.htmlMár 17 évesen meg kellett műteni Geszti Péter retináját, erre pedig most újra sor került. A reklámszakember könnyne elveszíthette volna a látását is. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA mellrák kezelésére alkalmas nanorészecskéket fejlesztenek kínai kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190716-a-mellrak-kezelesere-alkalmas-nanoreszecskeket-fejlesztenek-kinai-kutato.htmlA melldaganat egy agresszív típusának kezelésére alkalmas nanorészecskéket fejlesztenek kínai kutatók. Dr. LifeOrigoEgy háziorvos szerint valójában semmi nem enyhít a másnaposságonhttp://www.life.hu/drlife/20190716-egy-haziorvos-szerint-valojaban-semmi-nem-enyhit-a-masnapossagon.htmlEgy szakember elárulta, valójában semmit nem használnak a köztudatban keringő praktikák a másnaposság ellen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.