Súlyos autóbalesetet szenvedett Győzike lánya

Karambol Győzike autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A városi kórház intenzív osztályán fekszik Gáspár Evelyn - Győzike nagyobbik lánya kéthetes jogosítvánnyal szenvedett súlyos balesetet, és állítólag egy csigolyája is eltört.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)








Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Gáspár Evelyn



Evelynt minden bizonnyal mentőhelikopterrel kell majd elszállítani egy olyan kórházba, ahol el tudják rajta végezni a szükséges gerincműtétet. "Ugyan csak két hete van meg a jogosítványa, nagyon jól vezet Evelyn. Sóshartyán és Kishartyán között, a 22-es úton vesztette el uralmát az autó fölött, ott történt a baleset" - tette hozzá Győzike.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese, Palics Dezső megerősítette a Blikknek, hogy egy fiatal lányt a salgótarjáni kórházba szállítottak súlyos sérülésekkel, mint ahogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Dankóné Nagy Éva is tudott az esetről. "Egy 17 éves lány nem sokkal déli 12 óra előtt szenvedett autóbalesetet. A kocsiban egyedül tartózkodó sofőr egy kanyarban, elveszítve uralmát a járműve fölött, áttért a menetiránnyal szembeni oldalra, majd az útpadkának vágódva visszasodródott az úttestre, ahonnan az árokba fordult a kocsival" - mondta a szóvivő a lapnak.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.